Loading...
Najem in integracija2020-08-01T18:33:54+02:00

Želite več informacij ali ponudbo?

Pošljite povpraševanje

Primeri izvedenih delujočih rešitev

Najem in integracija

Termoelektrarna Šoštanj zamenjala stacionarne OPzS baterije

Servisna ekipa e-DISTI je bila izbrana za izvedbo projekta »Zamenjava OPzS baterij na TE Šoštanj – blok 5« V desetih delovnih dneh je bilo odstranjenih in ponovno postavljenih skoraj 280 OPzS baterij v skupni teži cca 24.000 kg.

Vaše potrebe so naš izziv!

VEČ O PROJEKTU
Najem in integracija

Zamenjava stacionarnih OPzS baterij na RTV Slovenije

Namestitev 360-tih novih hranilnikov energije, ki podpirajo centralni UPS sistem na RTV Slovenije, je bila izvedena v skrbi za zagotavljanje brezprekinitvenega napajanja.

Vaše potrebe so naš izziv!

VEČ O PROJEKTU
Najem in integracija

Medicina in prilagojeno brezpapirno poslovanje

Več kot 70% zdravstvenih domov v Sloveniji uporablja eno od rešitev podjetja e-DISTI za brezpapirno izdajo in prenos slikovnega gradiva kot so na primer rentgenske slike. Pri tem integracija sodobne rešitve večkrat zahteva specifične prilagoditve. Tako smo bili prvi, ki smo v ZD Topolšica, na željo in veselje zaposlenih, pripravili lokalizacijo programske opreme in podatkov pacientov.

Vaše potrebe so naš izziv!

VEČ O PONUDBI
Najem in integracija

Odzivnost, ki rešuje poslovanje

Nedeljska intervencija v avgustu je rešila neprijeten kolaps poslovanja na upravi podjetja SPAR Slovenija. Strokoven odziv servisne službe podjetja e-DISTI za UPS sisteme je prinesel veliko dobre volje, kar je okrepilo nadaljnjo sodelovanje.

Hvala za zaupanje!

SERVIS
UPS NAPRAVE
Najem in integracija

Najem opreme ima
več kot 50% rast

V zadnjem letu je vse več podjetij, ki prepozna svoj prihranek v naši ponudbi najema specializirane IT opreme. Z najemom UPS sistema, skenerja ali druge opreme si namreč podjetja lahko omogočijo njihovo uporabo, brez visoke začetne investicije.

VEČ O PONUDBI
Go to Top