Ali potrebujete tehnično pomoč?

Ekipo tehnične podpore sestavljajo strokovnjaki z obsežnim znanjem s področja strojne in programske opreme za tiskanje in skeniranje.

Z vprašanji o izbiri strojne in programske opreme, namestitvi, uporabi ali tehničnih težavah se lahko obrnete na tehnično podporo.

Prijava na tehnično podporo poteka izključno preko spleta.

Izpolnite obrazec za podporo

TeamViewer Aplikacija

Po potrebi se lahko povežemo na daljavo preko aplikacije TeamViewer

Prijava tehnične napake

Prijava na tehnično podporo poteka izključno preko spletnega obrazca, da zagotovimo pričakovano kakovost in naslednje ugodnosti:

Vašo zahtevo lahko posredujemo strokovnjaku za ta program, tako da lahko začnemo z odpravljanjem težav čim prej. Ob registraciji boste v arhiv vašega e-maila prejeli zapis vaše zahteve, kar vam bo olajšalo nadaljnjo komunikacijo.

Pisna evidenca nam bo omogočila pošiljanje pogostih zahtev razvojni skupini za nadaljnji razvoj programske opreme. Za vse pogoste napake, ki se zgodijo drugim strankam, vas lahko vnaprej obvestimo in vplivamo na razvoj novih izboljšanih različic.
Nudimo tehnično podporo preko elektronske pošte v angleškem, hrvaškem, slovenskem in srbskem jeziku.

Strankam, ki želijo najvišjo raven podpore, ponujamo VIP vzdrževalno pogodbo, ki vključuje nadgradnjo programske opreme in tehnično podporo 365 dni v letu.