Kjer odlične ideje delujejo.

Oblikuj. Naredi. Uživaj v postopku.

Hitro učenje programa

Enostavna programska oprema za hiter napredek iz amaterskega risanja v profesionalne vode.
SketchUp ima sinonim za prijazno in enostavno orodej za 3D modeliranje. Začnite z risanjem črt ali likov. Povlecite in potisnite površine in jih spremenite v 3D telesa. Raztegnite, kopirajte, zavrtite in pobarvajte, da izdelate karkoli želite.

SketchUp
SketchUp

Pretvorite modele v dokumente

Slej ko prej boste svoj 3D model morali pretvoriti v načrte. Modulom Lay Out, ki je sestavni del SketchUp Pro, vam omogoča da 3D pogled spremenite v načrte, izberete merilo, nastavite debelino črt in dodate kote, oznake, opise in grafične elemente.
Če v programu naredite spremembo se popravki samodejno prenesejo na že narejene načrte. Ob zaključku dela načrte izvozite v PDF obliko ali pa slikovni/CAD format.

Prilagoditve programa

SketchUp ima možnost različnih razširitev in prilagoditev, kar omogoča, da si ustvarite tisto okolje, v katerem boste najlažje ustvarjali. Extension Warehouse vsebuje preko 400 vtičnikov kot dodatna orodja in zmogljivosti na SketchUp osnovi.  Ti so brezplačni in plačljivi ter na voljo za različne delovne procese, npr. renderiranje, analize in 3D tiskanje.

SketchUp
SketchUp

Kjižnica 3D modelov

Zakaj bi vsako stvar oblikovali od začetka, če si lahko željene produkte najdete v knjižnici. 3D Warehouse je največja knjižnica 3D SketchUp modelov. Vsakdo lahko uporablja to skladišče za shranjevanje in deljenje modelov.