Namestitev sistema za neprekinjeno napajanje je odličen način za zaščito vaših poslovno kritičnih sistemov. Vendar se morate zavedati, da dolgoročno zanesljivo delovanje UPS sistema zahteva tudi pravočasen in strokoven servis vaših UPS naprav vsaj 1x letno. Le tako ste zares varni pred izgubo podatkov oziroma pred drugimi nevšečnostmi, ki jih vaš UPS lahko prepreči.                                                                                                                                                                                                                                                  
Za varno brezprekinitveno delovanje UPS sistemov je potrebno redno, vsakih 6 do 12 mesecev, preverjati stanje vaše UPS naprave in kapaciteto vgrajenih baterij. Ker je zmanjševanje stroškov cilj vsakega podjetja,  v podjetju e-DISTI ponujamo tudi sklenitev UPS vzdrževalne pogodbe ali rednega enoletnega pregleda na klic, ki ga opravi kvalificiran inženir našega UPS servisa. S tem si boste zagotovili zanesljivo delovanje vseh porabnikov, ki potrebujejo neprekinjeno napajanje z električno energijo ter zmanjšali stroške morebitnih izpadov ali okvar sistema.

UPS servis podjetja e-DISTI vam zagotavlja strokovno preverjanje delovanja vašega UPS sistema s pomočjo merilnikov najnovejše tehnologije ter hiter odziv in ukrepanje v primeru nedopustnih odstopanj posameznih vrednosti opravljenih meritev.

Med vzdrževalnim UPS servisom opravimo vsa redna vzdrževalna dela. Sama zamenjava baterij, ventilatorjev, kondenzatorjev ter ostalega potrošnega materiala je izvedena takoj, po predhodnem dogovoru lahko tudi izven delovnega časa. Okvarjene dele se zamenja, najpogosteje že v istem ali naslednjem dnevu, saj na zalogi držimo rezervne dele za UPS-e večine znamk in kapacitet.

Pri tem je koristen podatek, da imajo standardne UPS baterije življenjsko dobo po Eurobat lestvici od 3-5 let, za zahtevne pa ponujamo tudi baterije Long-Life, z življenjsko dobo med 8-12 let, pri čemer je življenjska doba baterij odvisna od proizvajalca.

Servisiranje UPS-ov naš servis izvaja na različnih blagovnih znamkah UPS naprav kot so na primer Samurai Power, AEG, Riello, Effekta, Makelsan, General electric, Eaton, Power Walker itd.

Z izbiro UPS servisa podjetja e-DISTI boste imeli ob sebi zanesljivega in odzivnega partnerja na katerega se lahko vedno zanesete.

Za brezskrbno delovanje vašega UPS sistema ali vaša vprašanja

pokličite na 01 235 02 00 ali pošljite email: ups@e-disti.com