Agregati električne energije različnih zmogljivosti in namenov

Pri izbiri agregata za proizvodnjo električne energije se morate najprej odločiti, kateri tip potrebujete. V osnovi jih delimo na agregate s pogonskim motorjem 1500 obratov na minuto in 3000 obratov na minuto. Razlika je, da agregati s 1500 obr/min lahko delujejo 24 ur na dan, medtem ko agregati s pogonskim motorjem 3000 obr/min, po priporočilih proizvajalca, naj ne bi delovali dlje od 8 ur. Da bi optimalno izbrali agregat za elektriko za vaše potrebe, lahko kontaktirate naše tehnične svetovalce, ki vam bodo hitro pripravili ustrezen izračun potrebne moči.

Agregati za elektriko

PRENOSNI AGREGATI

Priporočena uporaba 8h/dan

Prenosne agregate poganja motor s 3000 obrati na minuto in so zato namenjeni delu 8 ur dnevno. So precej manjših dimenzij in lažji od profesionalnih agregatov. Zaradi nižje teže so precej enostavnejši za manipulacijo. Pogosto so že opremljeni s kolesi ali tovornimi prikolicami za lažje premikanje med lokacijami. Prav tako kot večji industrijski agregati omogočajo avtomatski preklop in zagon ob izpadu zunanjega omrežja.

Agregati za elektriko

PROFESIONALNI AGREGATI

Priporočena uporaba 24h/dan

Profesionalni agregati so namenjeni za neprestano delo 24 ur dnevno. Poganja jih motor s 1500 obrati na minuto. Zaradi nižjih obratov so ti motorji precej bolj robustni in zanesljivi od prenosne serije agregatov. Te agregate imenujemo tudi stacionarni agregati. Pritrjeni so na betonski temelj, ki preprečuje prenos tresljajev med delovanjem agregata na objekt. Običajno so nameščeni v posebej prirejenem prostoru v notranjosti objekta (brez ohišja) ali zunaj na prostem v vremensko in zvočno izoliranem ohišju.

AGREGATI ZA VAŠE POTREBE

IZBERITE SI AGREGAT ELEKTRIČNE ENERGIJE ZA VAŠE POTREBE

Iz profesionalne serije si lahko izberete agregat z najkvalitetnejšimi pogonskimi motorji uveljavljenih blagovnih znamk: (PERKINS, FPT – IVECO, DEUTZ, VOLVO, CUMMINS, LOMBARDINI – KOHLER, DOOSAN, MITSUBISHI, YANMAR, HONDA, MTU, JOHN DEERE, MAN, LISTER PETTER, STEYR, BAUDOUIN ) in generatorji električne energije – alternatorji: (MARELLI MOTORI, MECC ALTE, STAMFORD, LEROY SOMER, LINZ ELECTRIC). Garancija za vse modele je 12 mesecev z možnostjo podaljšanja na 3-5 let.

različna izbira znamk motorjev agregata

Naša prednost pred ostalimi ponudniki je:

  • da vam lahko zagotovimo atraktivne cene in hitre roke dobave.
  • Prav tako smo pooblaščeni servisni partner za vse omenjene blagovne znamke in imamo na zalogi rezervne dele in potrošni material.
  • Z dobro organiziranim servisom lahko hitro odreagiramo na vaš klic za servis in popravilo.
  • Opcijsko ponujamo tudi vzdrževalno pogodbo, pri katerih vam poleg rednega vzdrževanja in preventivnih pregledov garantiramo nadomestno opremo in s tem 100% varnost pri zagotavljanju alternativnega vira električne energije.

IZBIRA MOTORJEV

IZBIRA GENERATORJEV

SERVIS

Servisiramo samo uveljavljene znamke Diesel stacionarnih agregatov od 5KVA dalje. Popravila malih bencinskih agregatov pod 5KVA
“neznanih kitajskih proizvajalcev” zaradi nedostopnosti rezervnih delov NE servisiramo.

Povpraševanja za servis nam pošljite na

Agregati za elektriko 01 23 50 200.

Agregati za elektriko
Agregati za elektriko

CERTIFIKATI

Vsi agregati so proizvedeni v skladu z ISO 9001, ISO 14001.

Prilagojeni so Evropskim predpisom in opremljeni z deklaracijo o skladnosti CE.

KATALOG

SPLETNA TRGOVINA

Agregati za elektriko

Prenosni generatorji

Agregati za elektriko

Industrijski generatorji

Agregati za elektriko

Spletna trgovina

Za projektne cene in popuste nas kontaktirajte na 01 23 50 200 ali pa preko spodnjega obrazca

ZAHTEVAJTE PONUDBO ŠE DANES