eizo logo

EIZO 

je vizualno tehnološko podjetje, ki razvija in izdeluje visokokakovostne monitorje. Podjetje EIZO združuje strojne in programske tehnologije, svetovanje, spletno gostovanje in druge storitve za pomoč strankam z različnih področjih (za poslovneže, CAD/CAM načrtovanje, grafično oblikovanje in fotografijo, računalniške igre,…).

 

Ponujamo vam monitorje za različna področja:

Več o EIZO monitorjih si lahko ogledate na www.eizo-monitor.si

EIZO FlexScan

FlexScan monitorji ponujajo optimalne zmogljivosti in ekološko prijazne funkcije za poslovno in osebno rabo, finančno poslovanje ter grafične aplikacije.

Eizo
Eizo

EIZO ColorEdge

ColorEdge profesionalni LCD monitorji so namenjeni predpripravi za tisk, pregledovanju fotografij, grafičnemu oblikovanju, post-produkcijo in distribuciji  video vsebin.

EIZO Foris

Foris multimedijski monitorji nudijo vrhunsko kakovost slike in širok razpon vhodnih priključkov, zaradi česar so idealni za profesionalno delo kot tudi za za igranje iger, gledanje video posnetkov, digitalnih fotografij in drugih vsebin.

Eizo
Eizo

EIZO RadiForce

RadiForce predstavljajo paleto EIZO monitorjev, namenjeni uporabi v medicinskih ustanovah, ki so s svojo izredno natančno sliko odlično izbira za PACS (picture archiving and communication system).