Široka ponudba namiznih, produkcijskih skenerjev in mikrofilmske ter programske opreme za arhiviranje in zajem dokumentov.

Več o ponudbi skenerjev si lahko pogledate na www.mojskener.si.

  • kodak alaris skener
  • Skenerji
  • Skenerji

Namizni skenerji

Ploskovni skenerji

Ploskovni skenerji so vrsta optičnih skenerjev, ki uporabljajo ravno, stekleno površino za optično branje dokumentov ali drugih predmetov. Večina ploskovnih skenerjev ima nastavljiv pokrov, ki ga je mogoče dvigniti – naprimer za skeniranje debelejših knjig. Ravno ta lastnost nastavljivega pokrova, ga postavlja pred skenerje z avtomatskim podajalnikom. Ploskovni skenerji se uporabljajo za skeniranje različnih formatov, edina slaba lastnost pri njih je v tem, da zna biti skeniranje večje količine dokumentov bolj zamudno. Ravno iz tega razloga, nekateri skenerji ponujajo ploskovno in ADF skeniranje.

Skenerji z avtomatskim podajalnikom (ADF)

ADF je kratica za “Automatic Document Feeder“. Avtomatsko podajanje papirja omogoča hitro skeniranje velike količine dokumentov naenkrat, brez potrebe vmešavanja človeškega faktorja, kot pri zgoraj omenjenih ploskovnih skenerjih.

Produkcijski skenerji

Produkcijski skenerji so namenjeni uporabnikom, ki se vsakodnevno srečujejo z velikimi količinami papirnih dokumentov in potrebujejo najsodobnejšo in učinkovito tehnologijo produkcijskih skenerjev, ki vam omogočajo najrazličnejše napredne procese, kot so nadzor pravilnosti transporta in izboljšanje kakovosti zajetih dokumentov. Taki skenerji vam omogočajo zajem preko 10.000 dokumentov dnevno in to v zelo kratkem času, saj so njihove hitrosti skeniranje večje od 60 strani na minuto.

  • Skenerji
  • Skenerji
  • skeniranje

Mikrofilmska oprema

Mikrofilmski skenerji so namenjeni pregledovanju in digitalizaciji arhivsko dokumentnih zapisov iz mikrofilmov (Fish, 16mm ali 35mm).

Programska oprema

Oprema za zajem iz papirne v digitalno obliko. Poleg zajema se dokumenti obdelajo tudi grafično in pretvorijo v različne arhivske formate.

kodak alaris logo
Skenerji
Skenerji