Loading...

Allplan rešitve

Home>>Allplan
Allplan2020-07-30T14:52:33+02:00

Allplan je celovita BIM rešitev za konstrukcijo Nemetschek, ki jo zelo cenijo konstruktorji in arhitekti po vsem svetu.

Allplan je Evropski ponudnik BIM programske opreme za brezhibno načrtovanje in oblikovanje vizionarske arhitekture ter inovativnega gradbeništva. Gre za prilagodljiva programska orodja Allplan Engineering, Allplan Architecture in Allplan Bimplus. Zajema vsa področja BIM usmerjenega sistema, od preprostih 2D risb do kompleksnejših 3D modelov, vključno s popisom materiala in stroški gradnje.

Na voljo je oblikovanje celotnega življenjskega cikla stavbe, saj omogoča udobno multidisciplinarno sodelovanje strokovnjakov. Vsem udeležencem, ki sodelujejo pri projektu, omogoča optimizacijo procesov dela, vse od optimizacije stroškov gradnje, izvedbe in vse do upravljanja ter vzdrževanja objekta.

Za voljo vam je:

  • tehnična podpora z videoposnetki, pogostimi vprašanji in izobraževanji,
  • novosti Allplan,
  • brezplačna 30 dnevna poskusna verzija.

Vse podrobnosti na www.allbim.si .

Allplan Architecture

Allplan je celovita BIM rešitev za gradbeno industrijo Nemetschek, ki jo priznavajo arhitekti po vsem svetu. Programi Allplan Engineering, Allplan Architecture in Allplan Bimplus omogočajo oblikovanje celotnega življenjskega cikla stavbe. kar omogoča udobno sodelovanje strokovnjakov iz različnih področij gradbeništva in arhitekture. Allplan zagotavlja najvišjo kakovost, natančnost in fleksibilnost pri sledenju konstrukcije gradbenih in gradbenih objektov.

Allplan
Allplan

Allplan Engineering

Allplan Engineering je dokazana rešitev BIM, ki podpira celoten proces BIM za inženiring  mest in konstrukcijo, podrobnosti in izvedbena dokumentacija. Programska oprema olajša pretok informacij in popolno izmenjavo podatkov.

  • Optimizirani BIM informacijski tokovi

  • Kompleksna orodja za armirani beton

  • Dokumentacija brez kompromisov in kakovosti

Allplan Bimplus

Allplan Bimplus je močno orodje za dosledno upravljanje in sodelovanje v projektih BIM. Program omogoča celovito in učinkovito koordinacijo delovanja projektnih skupin, podizvajalcev in celovit nadzor nad modelom BIM. Zahvaljujoč Allplan Bimplus je mogoče hitro odkriti kakršnekoli nedoslednosti in nato preprosto dodeliti naloge ustreznim zaposlenim in partnerjem, ki sodelujejo v projektu.

Allplan

Več o programski opremi Allplan si lahko ogledate na www.allbim.si, kaj je BIM projektiranje, si preberite na BIM-projektiranje.

Go to Top