Abbyy

Abbyy je globalno podjetje ustanovljeno v letu 1989. Večina njihovih produktov je namenjena pretvarjanju analognih dokumentov v digitalne. Abby je podjetje, ki postavlja standarde programske opreme za zajemanje dokumentov, programsko opremo za prepoznavo znakov (OCR – Optical Character Recognition) ter jezikovne programske opreme za računalnike in mobilne naprave.

Več o ABBYY izdelkih si lahko pogledate na www.kodak-mojskener.si/abbyy

ABBYY FineReader

ABBYY FineReader je inteligenten OCR program, ki omogoča poslovnežem, da povečajo produktivnosti pri delu z dokumenti, papirnatimi dokumenti ali slikami. FineReader je orodje, ki ponuja možnosti za hitro in natančno spreminjanje vaših skeniranih dokumentov, PDF datotek ali podob, vključno s tistimi, ki jih naredite z digitalnim fotoaparatom, v najrazličnejših oblikah. Prihranite čas in trud z uporabo in dokončo oblikovujte dokumente na enostaven in produktiven način. Sodelujte s katerim koli dokumentom (naj bo izdelan digitalno ali pretvorjen iz papirja) na najučinkovitejši način. Dostopajte in urejajte besedila, tabele in celotne postaviteve PDF-ja brez dodatnih korakov pretvorbe. Strani dodajte, izbrišite, preuredite, zasukajte in obrežite, poleg tega pa več dokumentov lahko združite v en PDF. Hitro in enostavno poiščite informacije, tudi v skeniranih dokumentih PDF, z uporabo besedila in zaznamkov v celotnem besedilu. Dodajte posodobitve prejšnjim različicam ali ustvarite povsem nove dokumente na podlagi že obstoječih dokumentov PDF. Dokumente pa lahko podpišete kar s pomočjo faksimila ali digitalnega podpisa.

ABBYY Screenshot Reader

Screenshot Reader je programska oprema, ki ustvarja kopije slik katere lahko preprosto izrežete in prilepite iz odložišča Microsoft PowerPoint, Word, Excel ali v grafične datoteke. Je več kot le preprost zajemalec zaslonskih slik saj Screenshot Reader lahko uporabite za izbiro in kopiranje delov besedila iz slik, Flash datotek, PDF-jev in drugih slikovnih datotek ter jih spremenite v resnično besedilo, ki ga lahko urejate ali vstavite v drug dokument.

ABBYY Business Card Reader

ABBYY Business Card Reader (za Windows) samodejno izvleče stike iz papirnatih vizitk in jih transferira v zunanjo zbirko podatkov (Microsoft ® Outlook ® in Salesforce ®) ali shrani v elektronski obliki (vCard ali CSV). Aplikacija omogoča strokovnjakom prihraniti čas in odpravlja mučno pretipkavanje, povečuje njihovo produktivnost in povečuje učinkovitost njihovih poslovnih komunikacij. Programska oprema deluje s skoraj vsako napravo za skeniranje.

ABBYY Lingvo Dictionaries

Abbyy vam poleg ostale opreme nudi tudi slovarje za računalnike in mobilne naprave. Abbyy Lingvo Dictionaries vam omogoča prevode besed, razširitev besednega zaklada in obvladovanje tujega jezika. Programska oprema vsebuje zaupanja vredne slovarje za več kot 29 jezikov, vključujoč Nemščino, Španščino, Italijanščino in Angleščino.