Allplan je vodilni Evropski ponudnik rešitev za informacijsko modeliranje zgradb, znanih pod kratico BIM (Building Information Modeling). Gre za programsko opremo namenjeno arhitektom, gradbenim inženirjem, strojnikom in vsem, ki se kakorkoli ukvarjajo z načrtovanjem in urejanjem objektov. S svojimi dovršenimi rešitvami je del priznane nemške skupine Nemetschek Group, vodilnega globalnega ponudnika programske opreme za AEC industrijo (arhitekturo, gradbeništvo in konstrukcije), z več kot 50 letnimi izkušnjami in z več kot 2,7 miljona uporabniki v vseh regijah po svetu.

3D

Temeljno Allplan načelo je, da oblikujemo ustvarjalno, gradimo konstruktivno in upravljamo pametno. Te komponente so skupaj združene v programski opremi, ki je sestavljena iz več sklopov:
Allplan Arhitecture (inženirji arhitekture),
Allplan Engineering (gradbeni, strojni, elektro inženirj…) ,
Allplan Bimplus (upravljavci objekta).

Če želite biti pionir, se morate premakniti naprej in iskati nove poti. Allplan je uveljavljen kot vodilni vodja in odličen programski partner inženirjem, izvajalcem in upravljavcem objektov.
Ponuja inovativno rešitev, prilagodljiva programska orodja za brezhibno načrtovanje in oblikovanje vizionarske arhitekture. Zajema vsa področja BIM usmerjenega sistema, od preprostih 2D risb do kompleksnejših 3D modelov, vključno s popisom materiala in stroški gradnje.

Vsem udeležencem, ki sodelujejo pri projektu, omogoča optimizacijo procesov dela. Optimizira stroške gradnje, izvedbe in upravljanja ter vzdrževanja objekta.

 

Za boljšo predstavo o tem, kaj zmore omenjena programska oprema, priporočamo ogled video vsebin.

Za več informacij stopite v stik z nami.