Programska oprema Allplan 2018 je globalno uveljavljena BIM rešitev. Zadnja različica se osredotoča na izboljšave glede uporabniške izkušnje in učinkovitosti vsakodnevnega dela uporabnikov. Osredotoča se na boljše skupno sporazumevanje vseh projektnih partnerjev ter optimizacijo pri modeliranju in vizualizaciji. Uporabnik z njim izboljša kakovost načrtovanja in svojo produktivnost.

Kaj prinaša nova različica programskega paketa Allplan?

Hitreje boste našli orodja, ki jih potrebujete za učinkovitejše načrtovanje – menijska vrstica je strukturirana glede na različne naloge, nastale so funkcijske skupine kot so modeliranje, vizualizacija, načrtovanje…

Allplan - načrtujte na višjem nivoju

Allplan samodejno prilagaja svoj uporabniški vmesnik glede na ločljivost in velikost zaslona, neglede na to, kako kvaliteten je vaš monitor in kako učinkovita je naprava s katero načrtujete. Avtomatska skalibriranost vam zagotavlja dosledno delovanje programske opreme.

Svojim partnerjem s katerimi načrtujete objekte lahko v celoti posredujete podatke BIM modela. Pri tem ne pride do nikakršnih izgub podatkov. Izboljšana je kakovost in natančnost BIM modela. Med številnimi izboljšavami je vredno poudariti optimiziran izvoz in uvoz podatkov IFC4, ki omogoča boljši in kvalitetnejši nadzor projekta.

Allplan - načrtujte na višjem nivoju

Allplan Sharing, ki temelji na BIM platformi Allplan Bimplus, vam omogoča načrtovanje s partnerji po celem svetu. Pripomore vam k zmanjšanju upravnih stroškov. Omogoča lažjo obravnavo in izmenjavo podatkov.

Optimizacija na področju 3D modeliranja – svoje vizije lahko izvajate brez kompromisov, preprosto, izčrpno in z najvišjo stopnjo natančnosti. Izboljšave so tudi na področju oblikovanja organskih oblik s pomočjo krivulj.

Kvalitetnejše in realnejše vizualizacije. Novosti na področju vizualizacije povečujejo delovno učinkovitost. Znatno se je povečala predstavitev animacijskega okna.

Nove izboljšave Allplan-a vam bodo pripomogle k hitrejšemu in kakovostnejšemu načrtovanju, kar pomeni, da boste lahko več časa namenili kontaktu z investitorjem in razvoju koncepta objekta.