Nov način oblikovanja v 2D in 3D hkrati. Popolno ravnotežje med idejno zasnovo in tehničnimi podrobnostmi in osnutki.

ARCHLine professional

Zagotovite si konkurenčnost na hitro spreminjajočem se trgu! Ustvarite projekte v BIM-u in spremljajte celoten življenjski cikel stavbe. Brez zapletov prebirajte datoteke iz drugih programskih oprem ter kakovostno sodelujte z drugimi soustvarjalci preko uvoza RFA in certificiranega IFC uvoza / izvoza.

Povežite se s spletnimi stranmi, ki vsebujejo milijonsko  količino baz podatkov, vse za bolj natančno zasnovo.

ARCHLine
ARCHLine

Archline XP LT

V programu ARCHLine.XP LT najdete dobro znana CAD orodja, s katerimi hitro osvojite osnovne funkcije in način uporabe.

Programska oprema skozi proces uvaja BIM parametre elementov, kar pomeni, da ne boste risali več črt ki predstavljajo steno, ampak boste steno predstavili kot en element s svojimi osnovnimi podatki, shranjenimi v skupno bazo. Poleg sten boste ustvarjali še plošče, vrata, okna in še marsikaj, vse pa bo vidno tako v 2D kot v 3D pogledih.

V programu rišete celovito, pri katerem se napake in spremembe takoj lahko prilagajajo. Ob željeni spremembi vam bo program informacijo sinhroniziral v vseh primerih, pogledih, presekih, nadmorskih višinah.

ARCHLine Live

ARCHLine.XP Live je cenovno dostopen program namenjen fotorealističnim vizualizacijam in animacijam. Programska oprema je podprta z archviz animacijskim sistemom ter je cenovno dostopen. Svoj osnovni 3D model pretvorite v realistično podobo in ustvarite visokokakovostne vizualizacijske slike, video posnetke in virtualne sprehode.

S programom ARCHLine.XP Live lahko ustvarimo posnetke primerne za realni čas, saj simulira materiale, sonce, svetilke, vegetacijo, vodo in druge okoljske značilnosti (ljudje, vozila itd.). Podobe arhitekture in ambienta prikažemo v visokokakovostnih vizualizacijah.

S prednastavitvami lahko renderiranje prilagodimo, tako da bo čas izdelave krajši in tako bo vaše delo in sodelovanje s strankami bolj učinkovito.

Več o programski opremi ARCHLine si lahko ogledate na www.archline.si.