Colortrac

Colortrac je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1989 in je pionirska tehnologija za skeniranje velikih barvnih formatov in vodilni inovator cenovno dostopnih tehnologij skeniranja v barvnih in sivih tonih.
Skenerji so enostavni za uporabo in prispevajo k odličnim rezultatom, ne glede na vaše zahteve. Obseg barv je še vedno osredotočen na inovacije izdelkov in njegov cilj je razširiti trg za aplikacije skeniranja širokega in velikega formata.

Imajo dolgoletne izkušnje, številne inovacije in nudijo rešitve za vse vrste poslovanja z dokumenti velikega formata, ena izmed najnovejših inovacij pa je SingleSensor, ki je velik korak na področju digitalizacije dokumentov velikega formata. SingleSensor prinaša izjemne rezultate z združevanjem natančnosti skeniranja ene same CCD linije in stroškovno učinkovite tehnologije CIS. Za kupce z izjemno natančnostjo slike in izjemno zmogljivostjo skeniranja, nagrajene skenerje ScanLF SG in Gx + s širino od 36 “do 56” ( 91,5 cm do 142,2 cm).

Skenerji serije SmartLF SG predstavljajo novo raven CCD skeniranja s kratko toploto in LED osvetlitvijo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Nizkoenergijski motorni valji zagotavljajo preprosto skeniranje izjemno tankih dokumentov s hitrostjo 8 ips za barvno skeniranje, serija širokokotnih skenerjev Colortrac SmartLF pa prikazuje številne nagrade, vključno z nagrado Queen’s, podeljeno prvič leta 1999 kot eno od prvih osemdesetih podjetij v Združenem kraljestvu. Drugič so ga prejeli leta 2012 v kategoriji mednarodne trgovine.