FIAMM

Rojena iz italijanske strasti družine Dolcetta in postavljena z resničnimi vrednotami kot so integriteta, kvaliteta, spoštovanje ljudi in okolja – ima FIAMM skupina tovarne in pisarne vsepovsod po svetu. Podjetje Fiamm je prisotno s svojmi proizvodnjimi kapacitetami širom sveta (Češka, ZDA, Kitajska).

V svetu industrijskih baterij je podjetje Fiamm glede na zaupanje in zanesljivost produktov eden najbolje pozicioniranih podjetij v Evropi. Fiamm je sinonim za zagotavljanje 100% dobave električne energije v sektorju hrambe energije, v telekomunikacijah, alarmnih sistemih, pošiljanju in obdelavi podatkov, industrijskih procesih in vseh aplikacijah kjer je zahtevana konstantna in 100% garantirana dobava električne energije.  Kjerkoli že ste, povsod po svetu je Fiamm prisotem pri največjih svetovnih ponudnikih telekomunikacij in ostale informacijske tehnologije.

Največji uporabniki so: Telecom Italy, France Telecom, Telecom Austria, Vodaphone, Telefonica, AT&T, Verizon, China Mobile, SK Telecom, CH Telecom, NTT Telecom, Telkomsel, Telsrta, Tenga Natonal, DTAC, Singtel, Alcatel-Lucent, Siemens, Huawei, Ericsson, … V svoje naprave jih vgrajujejo vsi pomembnejši proizvajalci UPS in industrijskih naprav:  Chloride, Emerson, Enel, EDF, British Energy, Gutor, Hynix, Semiconductors, Borri, Legrand, itd.  Fiamm je prav tako sinonim kvalitete manjših zaprtih svinčenih UPS baterij, ki jih v svojih produktih uporabljajo številni  evropski UPS proizvajalci.