Gamatronic

Inovativnost in kakovost sta temelja podjetja Gamatronic, ki je oblikoval izjemne, inovativne sisteme brezprekinitvenega napajanja (UPS) in napajalne sisteme. Je eno prvih podjetji, ki je izdelalo prave on-line, modularne, trofazne rešitve z 96% učinkovitostjo in s tem prelomno vplivalo na trg na področju brezprekinitvenih napajanj.

Gamatronic, ustanovljen leta 1970, si je pridobil več kot štiri desetletja izkušenj na področju UPS sistemov ob neprenehnem prepoznavanju sodobnega trga in njegovih razvijajočih se potreb.

Kot globalno vodilni ponudnik modularne tehnologije napajanja Gamatronic neprenehoma išče nove tehnologije in inovacije ter tako odkriva številne prednosti in edinstvene rešitve za napajanja, ki so narejene za doseganje najzahtevnejših uporabniških želja.

Utemeljen je na obsežni paleti produktov in visoki inženirski zmogljivosti ter zagotavlja številne modularne električne zaščite, vključujoč UPS sisteme, DC napajalne sisteme, pretvornike in razsmernike, DC-DC sisteme ter tudi proizvode za nadzor in upravljanje napajanja za najbolj kritično opremo.

Skozi leta je Gamatronic razvijal in ustanovil lastno blagovno znamko s prepoznavno linijo izdelkov, globalno prepoznano po svoji zanesljivosti in inovativnosti.

Od leta 1994 javno podjetje, Gamatronic, ima že štiri desetletja stabilno in konstantno rast in deluje popolnoma transparentno. V zadnjih 12 letih je podjetje doseglo tržišče 80 držav.

Ključ do svetovnega uspeha Gamatronica je njihovo stalno prizadevanje za fleksibilnost in tehnično odličnost njihovih izdelkov in storitev. Pri več tisoče lokalnih in mednarodnih projektih, ki so zahtevali nepremagljivo integracijo standardnih rešitev z inovativnimi in po meri narejenimi rešitvami, je Gamatronic uspešno zagotovil popolne izdelke strankam kot so IDF, obrambne industrije, IT centri, bolnišnice, OEM projekti, mednarodni integratorji kot so ECI, Nortel, Alcatel, Huawei, Ericsson in še mnogi drugi.

Profesionalna ekipa serviserjev Gamatronica je predana svojim strankam in se ponaša s hitrim odzivom, strokovno usposobljenostjo in profesionalnostjo. Brez težav in učinkovito presegajo jezikovne ovire in časovne pasove.

Vodje prodaje pri Gamatronicu so vedno v neposrednem kontaktu z mednarodnimi partnerji in vedno nudijo pomoč in svetovanje pred in med nakupom ter tudi po njem. Gamatronic je prejel številne nagrade različnih institucij po svetu, npr.: nagrada Industry Leadership Izraelskega proizvajalca Association; nagradi Outstanding Commitment to Quality in Excellence mednarodne institucije International Quality Crown; nagrado Quality & Professionalism Izraelskega Nacionalnega centra; nagrade Ernst & Young za najboljšega podjetnika leta in še številne druge.