Infosec

INFOSEC Communication SA je francosko podjetje, ki izdeluje in trži sisteme brezprekinitvenega napajanja in prenapetostne zaščite širom sveta že več kot 20 let.

Izkušnje, ki jih je v tem času podjetje INFOSEC UPS System pridobilo na različnih globalnih tržiščih, so dragocena prednost, s pomočjo katere so razvili celostno linijo rešitev za električno zaščito, ki izpolni vse zahteve strank.

Infosec sistemi za zaščito strojne opreme delujejo s programsko opremo, ki zagotavlja popolno zaščito za občutljivo opremo v vseh pogojih. INFOSEC ponuja tudi brezplačno garancijo za naprave, ki so povezane z več INFOSEC UPS System sistemi napajanja in prenapetostnimi zaščitami.

Neprimerljiva zanesljivost in učinkovita uporabniška podpora zadovoljujejo stranke INFOSEC UPS Systemov.

Dolgoletne izkušnje in močna želja podjetja, da strankam ponudijo prilagodljive rešitve, so pripomogle, da zgradijo neposredna partnerstva s svojimi strankami, ki jih obe strani želita ohraniti in tako nadaljevati edinstvene na človeka osredotočene odnose.

Podjetje INFOSEC Communication se je leta 2007 odločilo naznaniti svojo predanost okolju in je pridobilo ISO 14001 certifikat za svoje Infosec UPS System prenapetostne zaščite in UPS oblikovanje, proizvodnjo in postopke sestavljanja.

INFOSEC se vsakodnevno zavzema, da maksimira kakovost svojih produktov in storitev, da naredi vse v svoji moči, da popolnoma zadovolji želje svojih strank in partnerjev, kar dokazuje tudi prejet ISO 9001 certifikat.