kodak alaris logo

Kodak Alaris velja med proizvajalci skenerjev za pravi Rolls Royce. Čeprav so bili v preteklosti ob nakupu nekoliko dražji, se je investicija v primerjavi z ostalimi skenerji na trgu, najhitreje povrnila. Hitro povračilo investicije (ROI) je posledica kombinacije visoke hitrosti skeniranja, robustnosti in zanesljivosti ter predvsem poceni potrošnega materiala, ki je tudi do 10× cenejši kot pri konkurenci.

Kodak Alaris poleg širokega spektra skenerjev, ponuja tudi programsko opremo za digitalni zajem dokumentov ter nudi podporo uporabnikom za zagotavljanje čim bolj enostavnih, dostopnih ter cenovno sprejemljivih rešitev na področju zajema, digitalizacije in arhiviranja podatkov.

V produkcijskem okolju pri skeniranju brez dnevne omejitve števila skeniranih dokumentov je Kodak Alaris povsem nepremagljiv in dosega na svetovnem trgu 80% delež. Kodak Alaris produkcijski skenerji so tudi eni izmed najhitrejših skenerjev na trgu z zavidljivo hitrostjo 210 dokumentov na minuto oz. 420 strani pri obojestranskem (duplex) načinu skeniranja.