Mustek

Mustek Systems Inc. se nahaja v HsinChu parku znanosti v Tajvanu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988 in se od takrat specializira kot proizvajalec originalne elektronske opreme, ki jo sami razvijajo, oblikujejo, proizvajajo in distribuirajo po svetu. Mustek (kar je okrajšava za “Most Unique Sensible Technology”) namerava uporabiti tehnologije na najbolj razumen način glade na edinstvene potrebe strank. Njihov cilj je, da zagotovijo raznoliko paleto naprednih proizvodov z napredno tehnologijo za vsakodnevno uporabo. Z delom v prihodnje želijo postati podjetje z vsestranskimi rešitvami za digitalno zajemanje slik in ponuditi še celovitejšo paleto proizvodov in storitev, ki bi zadostila vsem raznolikim potrebam strank. Glavni proizvodi vključujejo hitre ADF optične čitalce, visoko hitrosten A3 in A4 ploskovne optične čitalce, ročne optične čitalce, osebne skenerje za fotogtafije, iPhone in iPad združljive optične čitalce in Wi-Fi mobilne optične čitalce, kompatibilne z različnimi računalniki, pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki.

Podjetje je predano skupinskemu delu in inovacijam ter tako izdeluje izdelke s kombiniranjem znanosti o življenju in elektronskih tehnologij. Mustek izdelki so dosegli globalno prepoznavnost in prejeli številne nagrade in patente, hkrati pa stranke širom sveta izredno hvalijo njihove izdelke. Da bi ohranili trajnostni razvoj podjetja, bo Mutek še naprej osredotočeno na visoko kakovost in vrednost izdelkov z naprednimi tehnologijami, ki strankam ponujajo več možnosti, Mustek pa bo s tem ohranil stabilno rast podjetja.

Da bi zadovoljili vsem potrebam strank, je ena glavnih prioritet podjetja razvijanje lastnih storitev in produktov vrhunske kakovosti. Zato sodelujejo s svojimi hčerinskimi uradi in preko lastnih globalnih distribucijskih mrež. Dnevno pridobivajo informacije iz različnih držav in si tako lahko razvijejo dobro razumevanje tržnih trendov in konkurence in tako lahko ohranijo vodilno vlogo v industriji.

Kot vodilni na področju razvijanja tehnologij za digitalizacijo slik, intenzivno sodelujejo tudi s svojimi partnerji in tako širijo svoje globalne meje. Predani so neprenehnemu ustvarjanju popolne palete izdelkov in si vedno prizadevajo, da zadovoljijo vsem zahtevam svojih strank.