Partnerji - CAD
Partnerji - CAD
Partnerji - CAD
Partnerji - CAD

Želite več informacij ali ponudbo?

Partnerji - CAD

Abby je vodilni globalni razvijalec na področju optičnega prepoznavanja dokumentov, zajema podatkov in tehnologij, ki temeljijo na jeziku, ter rešitev, ki se vključujejo v celoten proces urejanja informacij.

Več…

Partnerji - CAD

Nemško podjetje AEG je pionir na področju električnega inženirstva. Svoje produkte izdeluje po načelu »popolni v obliki in funkciji«. Znamka, ki je začela z razvojem električnih žarnic, danes nudi širok spekter produktov na področju električne, strojne in energijske tehnologije.

Več…

Partnerji - CAD

Autodesk je vodilni svetovni proizvajalec programske opreme za področje 3D oblikovanja, tehničnega načrtovanja, risanja in medijskega oblikovanja. Še vedno je najbolj poznan po programski opremi AutoCAD, čeprav danes poleg arhitekture in gradbeništva, s široko in raznoliko ponudbo produktov prevladuje tudi v tehnični in proizvodni industriji ter v industriji medijev, filma in zabave.

Več…

Partnerji - CAD

Avision oblikuje, proizvaja in trži popolno paleto kakovostnih optičnih čitalnikov visoke zmogljivosti in ključne komponente za multifunkcijske proizvode. Z inovativnim razvojem proizvodov, strateškimi partnerji in uspešnimi poslovnimi modeli je Avision postal vodilni dobavitelj v industriji optičnih čitalnikov.

Več…

Partnerji - CAD

Podjetje Brother proizvaja linijo izdelkov strojnih orodij, informacijsko in komunikacijsko opremo iz programa za tiskanje; multifunkcijske tiskalnike, tiskalnike nalepk, optične bralnike in več..

Več…

Partnerji - CAD

Borri Industrial Power Solutions nudi široko paleto rešitev za zagotavljanje napajanja kritičnih delov sistema. Že od samega začetka njihova dejavnost vključuje oblikovanje in proizvodnjo električne opreme za uporabo v industriji. Od 60-ih je njihova glavna aktivnost na področju pretvorbe energije s tiristorskimi ojačevalci

Več…

Partnerji - CAD

CADprofi je mednarodno podjetje, ki se ukvarja z razvojem CAD aplikacij za AvtoCAD okolje. Podpira tako AutoCAD produkte kot tudi kompatibilne produkte kot so: BricsCAD, GstarCAD, ProgeCAD, ZWCAD, InteliCAD, itd.

Več…

Partnerji - CAD

Canonove napredne tehnologije za zajem slik olajšajo delo in učinkovitost v zelo zaposlenih delovnih okoljih. Canon ponuja širok spekter visoko kakovostnih proizvodov za dom in za poslovna okolja – vse od multifunkcijskih naprav za izpolnjevanje raznolikih poslovnih potreb, do tiskalnikov, kartuš, programske opreme in storitev v oblaku. Njihovi proizvodi dosegajo visoke standarde za kakovost po vsem svetu.

Več…

Partnerji - CAD

CaptureBites™ je podjetje specializirano za razvoj programske opreme za pametne dokumente in zajem podatkov. Dokument je lahko elektronska pošta, priponka, skenirana dokumentna fotografija ali slika. CaptureBites programska oprema obdela te dokumente, izvleče in oblikuje ključne podatke iz dokumentov in jih izvaža v sistem po izbiri. Vse to je namenjeno povečanju in brezhibnemu delovanju programskih oprem Kofax Express in Kofax Capture.

Več…

Partnerji - CAD

Cisco je vodilni svetovni proizvajalec omrežne internetne opreme. Njegovi izdelki že dobri dve desetletji v večji meri omogočajo delovanje svetovnega spleta in večine privatnih, lokalnih in globalnih omrežij.

Več…

Partnerji - CAD

Colortac, podjetje ustanovljeno leta 1989, je pionir tehnologij za barvno skeniranje velikih formatov in vodilni inovator cenovno dostopnih tehnologij za barvno in sivinsko skeniranje. Skenerji so preprosti za uporabo in prinašajo odlične rezultate ne glede na vaše zahteve.

Več…

Partnerji - CAD

CSB je vodilni globalni proizvajalec VRLA (Valve Regulated Lead-Acid) baterij. Izdelki CSB so uporabljeni v več kot 100 državah na področju telekomunikacij, UPS (brezprekinitveno napajanje), solarnih sistemov, vetrnih sistemov, zasilne razsvetljave, varnosti in raznih drugih. CSB je bil ustanovljen leta 1986 in kot vodilni proizvajalec VRLA baterij dobavi več kot 4 milijone baterij mesečno.

Več…

Partnerji - CAD

Eaton je vodilni ponudnik kakovostnih brezprekinitvenih napajanj (UPS). Eaton UPS sistemi so narejeni, da s kakovostnim rezervnim napajanjem oskrbujejo vse odjemalce od osebnih računalnikov do velikih podatkovnih centrov.

Več…

Partnerji - CAD

Podjetje Eizo (Skupina Nanao Group) se specializira v razvoj monitorjev, ki so ustvarjeni na podlagi zahtev najbolj zahtevnih uporabnikov. Vrhunska kakovost, ki se umešča na področje medicine, industrije, fotografije, tiska, CAD/CAM, računalniških iger in druge profesionalne ter domače rabe.

Več…

Partnerji - CAD

Epson z izkoriščanjem svoje izvirne inkjet tehnologije ponuja široko paleto tiskalnikov, ki so preprosti za uporabo in hkrati zagotavljajo lepe tiskovine. Linija izdelkov izpolnjuje potrebe uporabnikov po vsem svetu in vključuje tudi multifunkcijske tiskalnike za fotografije, poslovne tiskalnike in še veliko več.

Več…

Partnerji - CAD

Euronovate SA je inovativno podjetje z mednarodnim poslanstvom. Sedež ima v Luganu v Švici, operativne podružnice pa v Milanu in Šanghaju. Osredotočajo se na izvirne proizvode za brezpapirno poslovanje in uporabo edinstvenega, celovitega industrijskega modela ter z različnimi partnerji pokrivajo vse faze brezpapirnega poslovanja.

Več…

Partnerji - CAD

V svetu industrijskih baterij je podjetje Fiamm glede na zaupanje in zanesljivost produktov eden najbolje pozicioniranih podjetij v Evropi. Fiamm je sinonim za zagotavljanje 100% dobave električne energije v sektorju hrambe energije, v telekomunikacijah, alarmnih sistemih, pošiljanju in obdelavi podatkov, industrijskih procesih in vseh aplikacijah kjer je zahtevana konstantna in 100% garantirana dobava električne energije. Kjerkoli že ste, povsod po svetu je Fiamm prisotem pri največjih svetovnih ponudnikih telekomunikacij in ostale informacijske tehnologije.

Več…

Partnerji - CAD

Fujitsu je tretji največji svetovni ponudnik opreme in servisov na področju informacijskih tehnologij. Podjetje nudi širok izbor rešitev za domačo računalniško rabo, telekomunikacije in naprednejše naprave na področju mikroelektronike.

Več…

Partnerji - CAD

Inovativnost in kakovost sta temelja podjetja Gamatronic, ki je oblikoval izjemne, inovativne sisteme brezprekinitvenega napajanja (UPS) in napajalne sisteme. Je eno prvih podjetji, ki je izdelalo prave on-line, modularne, trofazne rešitve z 96% učinkovitostjo in s tem prelomno vplivalo na trg na področju brezprekinitvenih napajanj.

Več…

Partnerji - CAD

GstarCAD je programska oprema za 2D in 3D načrtovanje, risanje ter snovanje tehničnih risb. Programska platforma je zasnovana na IntelliCAD tehnologiji in je kompatibilna s programom AutoCAD oziroma formatom .DWG in .DXF. V primerjavi s programom AutoCAD je cenovno ugodnejši, toda povsem enakovreden v naboru funkcij, aplikacij in skript.

Več…

Partnerji - CAD

Infosec Communication SA je francosko podjetje, ki izdeluje in trži sisteme brezprekinitvenega napajanja in prenapetostne zaščite širom sveta že več kot 20 let.

Več…

Partnerji - CAD

Kodak velja med proizvajalci skenerjev za pravi Rolls Royce. Čeprav so bili v preteklosti ob nakupu nekoliko dražji,  se je investicija v primerjavi z ostalimi skenerji na trgu, najhitreje povrnila. Hitro povračilo investicije (ROI) je posledica kombinacije visoke hitrosti skeniranja, robustnosti in zanesljivosti ter predvsem poceni potrošnega materiala, ki je tudi do 10x cenejši kot pri konkurenci.

Več…

Partnerji - CAD

Kofax je vodilni ponudnik opreme in rešitev na področju zajema, obdelave ter arhiviranja dokumentov. Kofax je podjetje, ki si je med drugim prislužilo tudi nagrado »Document Management Awards 2008« za produkt leta v kategoriji izdelkov za zajem dokumentov.

Več…

Partnerji - CAD

Legrand je eden izmed največjih proizvajalcev električne opreme na svetu. Prisoten je v več kot 70 državah in zaposluje preko 33.000 ljudi. V letu 2011 je dosegal promet 4.25 milijarde € in s tem postal ena izmed največjih podjetij v svojem segmentu. V letu 2012 je prevzel odličnega proizvajalca modularnih UPS-ov Meta System, ki ima na Italijansko Francoskem trgu dominantno vlogo in največji tržni delež med modularnimi UPS-i.

Več…

Partnerji - CAD

Podjetje Leoch International Technology Limited, ustanovljeno leta 1999, je specializirano za raziskave, razvoj, proizvodnjo in prodajo globalno prepoznavne znamke LEOCH svinčeno-kislinskih baterij. Po letih inovacij je LEOCH postal vodilni proizvajalec in največji izvoznik svinčeno-kislinskih baterij na Kitajskem.

Več…

Partnerji - CAD

Merge Healtcare je vodilni proizvajalec rešitev za delo in interoperabilnost slikovnega gradiva v zdravstvu. Razvija edinstvene rešitve za izmenjavo slik in povezavo z različnimi modalitetami v radiologiji, kardiologiji, ortopediji in očesni negi.

 Več…

Partnerji - CAD

Metro je sedaj glavni igralec v računalniški in pisarniški industriji z Metro DataVac računalniškimi čistilnimi sistemi, ki so zasnovani tako, da se z njihovo pomočjo izognemo dragim izpadom opreme. Čiščenje in vzdrževanje računalnikov, tiskalnikov, laserskih tiskalnikov in fotokopirnih strojev je pomembno kot še nikoli.

Več…

Partnerji - CAD

Motorola je eden izmed svetovno znanih ponudnikov informacijskih tehnologij za domačo uporabo, podjetja, industrijo in vladne namene. Je vodilni na področju varnih komunikacij, naprav in specifičnih mobilnih računalniških naprav za podjetja in druge organizacije.

Več…

Partnerji - CAD

Mustek Systems Inc. se nahaja v HsinChu parku znanosti v Tajvanu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988 in se od takrat specializira kot proizvajalec originalne elektronske opreme, ki jo sami razvijajo, oblikujejo, proizvajajo in distribuirajo po svetu. Mustek (kar je okrajšava za “Most Unique Sensible Technology”) namerava uporabiti tehnologije na najbolj razumen način glade na edinstvene potrebe strank. Njihov cilj je, da zagotovijo raznoliko paleto naprednih proizvodov z napredno tehnologijo za vsakodnevno uporabo.

Več…

Partnerji - CAD

Panasonic Corporation sestavlja več poslovnih domen podjetja, od AV do gospodinjskih aparatov, industrijskih rešitev in drugih potrošnih elektronskih proizvodov. Vsako od podjetij ima svoje lastne raziskave in razvoj, lastno proizvodnjo in lastne prodajne funkcije, ki zadovoljujejo specifične potrebe strank po vsem svetu.

Več…

Partnerji - CAD

Perennity DICOM ponuja rešitev izdajanje zdravstvenih izvidov in slik iz katerekoli DICOM kompatibilne modalitete ali PACS-a na CD-ROM, DVD ali BluRay zgoščenko. To, v primerjavi s tradicionalnimi filmi, znatno zmanjša produkcijske stroške. Uporabi se lahko katerikoli DICOM pregledovalnik, ki se avtomatično doda na CD, DVD ali BluRay zgoščenko.

Več…

Partnerji - CAD

PowerWalker je najbolje prodajan Nemški proizvajalec UPS-ov, ki ponuja širok izbor brezprekinitvenih napajalnih sistemov UPS za domačo, poslovno in profesionalno uporabo. Znan je po svojih naprednih funkcijah, zanesljivosti in visoki učinkovitosti.

Več…

Partnerji - CAD

Podjetje Primera, s sedežem v Plymouth, Minnesota, je eden vodilnih svetovnih specialistov za proizvodnjo tiskalnikov. Podjetje Primera je znano po svoji nagrajeni liniji Bravo, seriji CD/DVD/BD razmnoževalnikov in tiskalnikov, kot tudi po LX seriji tiskalnikov za etikete in dodatke, CX/FX seriji izdelkov za tisk nalepk in zaključnih sistemov, liniji medicinskih laboratorijskih tiskalnikov Signature ter prenosnemu tiskalniku vse v enem Primera Trio.

Več…

Partnerji - CAD

Leta 1978 ustanovljeno podjetje Rimage se je do danes razvilo v enega najbolj uveljavljenih svetovnih ponudnikov proizvodnje sistemov za snemanje, razmnoževanje in tisk optičnih medijev. Več kot 20,000 organizacij po vsem svetu vsakodnevno uporablja dovršeno tehnologijo Rimage za arhiviranje, distribucijo in zaščito vsebin na različnih medijih, kot so CD,DVD in Blu-ray disc.

Več…

Partnerji - CAD

Samurai Power je vodilni globalni ponudnik rešitev brezprekinitvenega napajanja. Ponuja popoln nabor sistemov brezprekinitvenega napajanja (UPS), ki preprečujejo motnje in izpade napajanje ter eliminirajo nevarnost, da bi nihanja napetosti poškodovala občutljivo opremo.

Več…

Partnerji - CAD

S proizvodi Signotec se uporabnik lahko podpiše elektronsko kot običajno in pri tem optimizira poslovne procese, se izogne  težavam s papirno dokumentacijo, potrdi istovetnost osebe in ustvari pravno veljavne dokumente.

Več…

Partnerji - CAD

Strokovnost podjetja Silex Technology je zgrajena na več kot 40 let izkušenj s strojno in programsko opremo za povezovanje, znanja, razvoj oblikovanja po meri in proizvodnje. Z izrazitim poudarkom na kakovosti, ekskluzivnim dostopom do Qualcomm Atheros in strokovnega znanja, s strateškimi partnerji in vodilnimi operacijskimi sistemi v realnem času (RTOS) ter ponudniki polprevodnikov, so zaupanja vreden ponudnik storitev za zanesljivo Wi-Fi povezljivost.

Več…

Partnerji - CAD

Družba SMA Electronic Document GmbH je pionir na področju veliko-formatnega analognega in digitalnega upravljanja dokumentov..

Več…

Partnerji - CAD

X-Rite Inc., hčerinsko podjetje podjetja Danaher, s sedežem v Grand Rapids, Michigan, je bilo ustanovljeno leta 1958 in je vodilno globalno podjetje na področju barvnih trendov, znanosti in tehnologij. Ponuja popoln nabor storitev in rešitev, ki pomagajo blagovnim znamkam, proizvajalcem in dobaviteljem izbrati, definirati in upravljati barve vseskozi, od navdiha, načrta pa vse do končnega izdelka.

Več…