PowerWalker

PowerWalker je najbolje prodajan Nemški proizvajalec UPS-ov, ki ponuja širok izbor brezprekinitvenih napajalnih sistemov UPS za domačo, poslovno in profesionalno uporabo. Znan je po svojih naprednih funkcijah, zanesljivosti in visoki učinkovitosti.

PowerWalker onuja širok nabor AVROff-line, Line-interactive in On-line UPS brezprekinitvenih napajalnikov od 600 VA, pa vse do 20 KVA. Nižji modeli do 10KVA so enofazni, od 10 KVA naprej pa so možne različne kombinacije eno in tri faznih sistemov. Modeli PowerWalker so lahko v pokončni (tower) izvedbi ali v kombinaciji pokončno-ležeče (tower/rack). Vsi PowerWalker UPS-i imajo priloženo programsko opremo za varen izklop računalnikov ali serverjev v vseh znanih operacijskih sistemih kot so Windows, Server, Linux, itd..

PowerWalker ponuja zanesljivo, varno in cenovno učinkovito rešitev za vse zahteve po UPS sistemih. Profesionalni modeli PowerWalker serij z RT (rack/tower) zasnovo in On-Line izvedbe še posebno združujejo varno zaščito z optimizirano uporabo prostora, energijsko učinkovitost, visoko povezljivost in odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.

 

Povezava do PowerWalker kataloga produktov.