Samurai Power

Samurai Power je vodilni globalni ponudnik rešitev brezprekinitvenega napajanja. Ponuja popoln nabor sistemov brezprekinitvenega napajanja (UPS), ki preprečujejo motnje in izpade napajanje ter eliminirajo nevarnost, da bi nihanja napetosti poškodovala občutljivo opremo. Ponujajo sisteme za napajanje računalniške opreme, ogrevalnih sistemov, strežnikov, podatkovnih centrov, telekomunikacijskih in video nadzornih sistemov ter drugo opremo na različnih področjih zdravstva in industrije.

Popoln nabor izdelkov

Samurai Power ponuja obsežen portfelj izdelkov za domačo uporabo in za manjša poslovanja ter za telekomunikacijska, industrijska in IT področja.

Napredna tehnologija

On-line tehnologija z dvojno konverzijo zagotavlja oskrbo z električnim napajanjem najvišje kakovosti in maksimalno energijsko učinkovitost.

Visoka učinkovitost in cenovno ugodna rešitev

Inovativno oblikovane komponente visoke učinkovitosti omogočajo, da UPS doseže do 96% učinkovitost in s tem zagotavlja precejšnji prihranek energije.

Zanesljiva elektronika

Optimalno dimenzioniranje električnih faz in posamezno testiranje vsake enote zagotavljajo odlično zanesljivost, ki jo podpira 3-letna garancija na številne modele.

Brezplačna 3-letna garancija za SOHO modele

Vsak izdelek je pred izhodom iz proizvodne linije temeljito pregledan, da zagotavlja brezhibno delovanje.

Baterije visoke zmogljivosti

Baterije, ki jih uporabljajo Samurai Power UPS sistemi, so najboljše kakovosti trenutno dostopne na tržišču. Inovativen sistem polnjenja opazno podaljša življenjsko dobo za do 50 %.

Preprosto vzdrževanje z možnostjo zamenjave baterij med delovanjem

Da bi zagotovili proaktivno vzdrževanje in diagnosticiranje, izbrani modeli, ki omogočajo menjavo med delovanjem, izboljšujejo zanesljivost sistema z integriranim tokom, napetostjo in nadzorom napak.

Modularni UPS sistemi

Kupite, kar potrebujete danes, in nadgradite kadarkoli želite.

Odlična uporabniška podpora

Poleg odličnih proizvodov je zagotovljena tudi hitra in zanesljiva uporabniška podpora.

 Odgovornost do okolja

Vsi Samurai Power UPS sistemi so narejeni z največjo pozornostjo in z ozirom na trajnostni razvoj. Hkrati pa so Samurai Power izdelki izdelani iz RoHs skladnih materialov in vključujejo vgrajeno tehnologijo z ECO načinom za zmanjšanje emisij ogljikovega dioksida.