Signotec praznuje 20 let    praznuje 20 let!

Decembra 2020 se Signotec ponosno ozre na 20-letno zgodbo o uspehu na področju proizvodnje programske opreme za elektronsko preverjanje lastnoročnega podpisa in elektronsko podpisovanje dokumentov. V teh 20 letih se je Signotec razvil ne le v proizvajalca lastne strojne in programske opreme, temveč je postal tehnološki voditelj na področju zajemanja lastnoročnih elektronskih podpisov.

Na poti do uspeha je Signotec z lastnimi sredstvi, nenehnim inovativnim razmišljanjem in dolgoletnimi izkušnjami postavil že veliko mejnikov. Eden takih je prelomna odločitev leta 2008, da poleg lastnih programskih rešitev razvije in izdela lastno strojno opremo za zajem podpisov.

Rodila se je Sigma, ki še danes ostaja eden
od najbolj priljubljenih modelov podpisnih tablic!

Signotec praznuje 20 let

Leta 2010 se ji je pridružila Omega – prvi
model z  barvnim zaslonom.

Signotec praznuje 20 let

Signotec se je hitro uveljavil kot zanesljiv partner in dobavitelj visokokakovostnih programskih in strojnih rešitev ter v zelo kratkem času zgradil globalno partnersko mrežo in mednarodno bazo strank.

Do dosega svoje polnoletnosti leta 2018 je znamki zaupalo že več kot 10.000 strank in več kot milijon prodanih licenc po vsem svetu.

Danes družino Signotec podpisnih tablic sestavljajo 4” monokromatske tablice Sigma, Zeta in Kappa, 5” barvni tablici Omega in Gamma  ter 10.1” barvna tablica Delta.

Ob tem jubileju pa nagrajujemo tudi stranke – 20 let za Signotec , 20% za vas

Ob nakupu kompleta nove podpisne tablice Signotec Zeta in programske opreme signoSign/2 vam do 28.2.2021 priznamo 20% popusta!

Signotec praznuje 20 let