Nova linija skenerjev proizvajalca Kodak Alaris vam pomaga MAXimizirati vašo digitalno transformacijo

 Kodak Alaris je razširil svojo nagrajeno serijo optičnih bralnikov S3000 z uvedbo dveh novih modelov, Kodak S3120 Max in Kodak S3140 Max. Oba skenerja sta zasnovana tako, da pomagata organizacijam, da kar najbolje in hitreje izkoristijo svoje informacije.

Serija S3000 Max združuje zmogljivost velike količine skeniranih dokumentov s preprostostjo in kompaktno velikostjo namizne enote. Oba skenerja sta idealna za procese, ki zahtevajo obdelavo veliko dokumentov, in omogočata enostavno, hitro in natančno pretvorbo papirnih informacij v podatke, ki so ključni za poslovanje.

Serija S3000 Max zagotavlja izjemno kakovost slike, vrhunsko zaščito papirja, vsestranske zmogljivosti ravnanja z mediji in višje hitrosti zajema slik ter vključuje 3 mesece storitev podpore naslednji dan pri vas, ter razširjene možnosti storitev za zagotavljanje največje produktivnosti.

Oba nova modela temeljita na nagrajenih skenerjih serije S3000, ki so prinesli veliko uspeha na trge zdravstvenega varstva, logistike, bančništva, izobraževanja in državne uprave. Zajamejo lahko do 140 strani na minuto (ppm), medtem ko vgrajena obdelava slik omogoča neodvisno delovanje in zmanjšuje potrebe po osebnih računalnikih. Podpora spletnega vmesnika (API-ja) RESTful zagotavlja učinkovito zajemanje dokumentov preko brskalnika, pri čemer programska oprema ali gonilniki niso potrebni. To olajša njihovo integracijo v poslovne aplikacije, spletne aplikacije za skeniranje in mobilne naprave.

Nova skenerja Kodak S3120 Max in Kodak S3140 Max sta enostavna za nastavitev in uporabo; uporabniki lahko sami konfigurirajo optične bralnike brez IT podpore, intuitiven vmesnik in 3,5-palčni barvni zaslon na dotik pa zagotavljata preprosto upravljanje. Operaterji lahko prilagodijo potek dela s programsko opremo Smart Touch, ki lahko konfigurira do dvajset različnih opravil skeniranja, ki ustrezajo posebnim potrebam skeniranja – vse z enim dotikom.

Uporabniki lahko hitro digitalizirajo podatke, ujete na papirju, in jih z visoko stopnjo natančnosti prenesejo v podjetniške aplikacije, kot so sistemi ERP ali CRM, ter enostavno skenirajo dokumente v aplikacije na kraju samem ali izven njega ter v skladišča datotek, vključno s storitvami v oblaku.

Izboljšano ravnanje s papirjem zagotavlja večjo učinkovitost

Vsestranska zmogljivost ravnanja z mediji pomeni, da lahko serija S3000 Max obdela široko paleto velikosti, oblik in teže papirja, vključno z mešanimi serijami. Oba nova modela imata velik samodejni podajalnik dokumentov (ADF) za 500 listov, ki uporabnikom omogoča skeniranje več paketov dokumentov hkrati, medtem ko nadzorovano zlaganje izhodnih serij pospeši obdelavo po skeniranju.

Napredna inteligentna zaščita dokumentov in detektorji večkratnega podajanja zaznajo težave pri podajanju papirja, da zagotovijo, da so vsi dokumenti skenirani brez poškodb ali preskočenih strani. IDP vedno preverja, kje bi se lahko pojavila težava in obvesti uporabnike, preden pride do zagozditve ali napačnega podajanja, kar pomaga zaščititi pomembne dokumente in dodatno izboljša učinkovitost.

Izjemna kakovost in natančnost slike

Novi skenerji serije MAX imajo vgrajeno tudi branje črtne kode za hitro in natančno branje in sprotno obdelavo informacij, ter tehnologijo Perfect Page, ki zagotavlja vrhunsko kakovost slike med skeniranjem pri nazivnih hitrostih. Perfect Page omogoča najboljšo možno zmogljivost pri uporabi strojne ekstrakcije podatkov (OCR/ICR/Forms Recognition) in zagotavlja pravilno shranjevanje vseh vrst datotek, optimiziranih za nadaljno uporabo. Uporabniki lahko na dokumente celo dodajo niz besedila po meri prek vgrajene funkcije digitalnega žigosanja ali izbirnega pripomočka za vtiskovanje.

Varnost, poenostavljeno

Serija S3000 Max ponuja varnostne funkcije poslovnega razreda, kot je Secure Boot, ki preveri vdelano programsko opremo preden se zažene, ter podpira varnostne protokole podjetja za mrežno skeniranje, vključno s šifriranjem TLS in HTTPS, ki ju je enostavno omogočiti prek Kodak Alaris Restful WEB API.

“Globalna pandemija je dokazala, da je digitalna transformacija močan dejavnik dolgoročnega uspeha in odpornosti na tovrstne preizkušnje,” je dejal Joe Odore, vodja trženja izdelkov pri Kodak Alaris. »Ker organizacije po vsem svetu še naprej izboljšujejo svoje strategije DX, potrebujejo zmogljive tehnologije, ki povečujejo produktivnost in varno zajemajo podatke, ter podpirajo svoje nenehne inovacije. Skenerje serije S3000 Max smo zasnovali za reševanje izzivov zajemanja dokumentov, s katerimi se zdaj soočajo naše stranke, in da jim omogočimo digitalizacijo delovnih tokov in obdelavo digitalnih podatkov na avtomatiziran in inteligenten način.

Za več informacij obiščite spletno stran http://www.kodak.mojskener.si/.

O oddelku Alaris podjetja Kodak Alaris

Kodak Alaris je vodilni ponudnik rešitev za zajemanje podatkov v podjetju, ki poenostavljajo poslovne procese. Naši nagrajeni skenerji, programska oprema in storitve, ki jih poganjajo desetletja inovacij v znanosti o dokumentih, so na voljo po vsem svetu in prek naše mreže kanalskih partnerjev. Za več informacij obiščite AlarisWorld.com in nas spremljajte na LinkedIn, YouTube in Twitter.

© 2022 Kodak Alaris Inc. TM/MC/MR: Alaris

Vse uporabljene blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih imetnikov. Blagovna znamka in blagovna znamka Kodak se uporabljata po licenci podjetja Eastman Kodak Company.