Signotec

Je vodilno tehnološko podjetje na področju elektronskega podpisovanja z elektronskimi podpisnimi tablicami. S proizvodi Signotec se uporabnik lahko podpiše elektronsko kot običajno in pri tem optimizira poslovne procese, se izogne  težavam s papirno dokumentacijo, potrdi istovetnost osebe in ustvari pravno veljavne dokumente.

Elektronske dokumente podpisane na ta način, se lahko preveri kadarkoli, kjerkoli in kdorkoli brez kakršnekoli tehnične zapletenosti. Spodpisno tablico Signotec podpisovanje ostaja enostavno in varno kot je vedno bilo. Podpis se neposredno prenese na elektronski dokument. Tako se lahko izognemo dragim težavam s papirno dokumentacijo, ki so odvisne od uporabe papirja, in hkrati imamo elektronske dokumente zaščitene z digitalnim podpisom, katerega je možno preveriti. Na ta način je mogoče, da se celotno poslovanje opravi digitalno.

Stranke Signoteca so mednarodne industrijske korporacije, verige trgovin in podjetij, številni inštituti za finančne skupine in zavarovalne družbe. Vse te organizacije so prišle do zaključka, da je skupen potek dela v papirnati obliki pogosto predrag ali neučinkovit, zato so se odločili za opravljanje procesov v elektronski obliki, s podpisom a brez papirja.

Signotec je edino podjetje, ki zagotavlja tehnike, orodja in usposabljanje za sodno medicinske preiskovalce dokumentov za preverjanje forenzične pristnosti elektronskih podpisov na sodišču.