Euronovate

Euronovate SA je inovativno podjetje z mednarodnim poslanstvom. Sedež ima v Luganu v Švici, operativne podružnice pa v Milanu in Šanghaju. Osredotočajo se na izvirne proizvode za brezpapirno poslovanje in uporabo edinstvenega, celovitega industrijskega modela ter z različnimi partnerji pokrivajo vse faze brezpapirnega poslovanja.

Verjamejo, da bodo njihove izvirne brezpapirne rešitve spremenile načine poslovanja in vse dokumente, ki so na roko podpisani, prestavile v elektronske dokumente z enako pravno veljavnostjo v vseh industrijskih področjih širom sveta.

Eliminacija papirja je predmet celostnega procesa, saj je potrebno podrobno prekonstruirati vsak korak s pomočjo uporabe prava, postopkov, varnosti in tehnologije z inovativnim pristopom.

Za stranke bi bile prednosti izjemne, od znižanja stroškov na račun manjše porabe papirja, tiskovin, arhiviranja in racionalizacije raziskovalnih procesov (ocenjujemo med 5% in 10% zmanjšanje celotne mreže ekvivalent polnega delovnega časa (FTE) v finančnih institucijah) do zagotavljanja novih tržnih priložnosti z novim pristopom do strank z elektronskim podpisom.

Njihovo poslanstvo je, da uspešno zagotavljajo brezpapirne programe s ciljem, da se eliminira od 70 % do 90 % vseh papirnih dokumentov, s katerimi upravljajo stranke, ter sodelovanje in usklajevanje specializiranih strokovnjakov, od države do države.