Z donacijo računlnikov omogočili pouk na daljavo tudi tistim, ki si tega niso mogli zagotoviti sami

Prizadevanja za kvalitetno izobraževalno delo na daljavo smo v podjetju e-DISTI podprli s podarjeno računalniško opremo za socialno ogrožene učence osnovne šole Prule.

Šolanje od doma, se je izkazalo za povsem nov izziv našega časa, ki poleg IT veščin in dobre organiziranosti dela zahteva tudi primerno IT opremo.

Pogoj za uspešno izvedbo pouka na daljavo je, da imajo tako učitelji kot VSI učenci zagotovljeno osnovno računalniško opremo. Ta mora omogočati nemoteno komunikacijo preko spletnih učilnic, elektronske pošte in video srečanj, s katerimi se sedaj srečujejo naši otroci. V podjetju e-DISTI smo ta cilj pomagali doseči vodstvu OŠ Prule, ki si skupaj s svojo ekipo učiteljev že 4 tedne prizadeva za kvaliteten pouk na daljavo za vse svoje učence. Ponosni smo, da smo z donacijo kvalitetnih računalnikov osnovni šoli pomagali pri uresničevanju enakih možnostih šolanja vseh učencev šole.

Učencem, ki so se z našo donacijo lahko končno pridružili vpeljanemu ritmu opravljanja šolskih obveznosti od doma, želimo vse dobro in držimo pesti, da bodo hitro pridobili tudi potrebne veščine za učinkovito uporabo informacijskih tehnologij.

______________________

Seveda v podjetju e-DISTI kvalitetno računalniško opremo zagotavljamo tudi udeležencem naše ALLBIM AKADEMIJE, razvoj BIM-veščin pa ostaja naše poslanstvo tudi v času “korona krize”.