ZMOGLJIVA REŠITEV ZA DIGITALIZACIJO PAPIRNE DOKUMENTACIJE

Fujitsu je predstavil nov model dokumentnega skenerja fi-800R. Z njim zagotavlja neprekosljivo izkušnjo s strankami v bankah, hotelih, bolnišnicah ali najemnih storitvah. Dokazuje da je prva interakcija pred hišo lahko pomembna za zadovoljstvo strank. Skeniranje osebnih dokumentov in dokumentov na papirju ločeno upočasni ta postopek, ustvari več dela za osebje in vpliva na uporabniško izkušnjo.

Zdaj lahko ena naprava preoblikuje operacije recepcije za vse. Vsestranski Fujitsu fi-800R pregleda in izvleče podatke iz potnih listov (vključno s strojno berljivimi conami), dokumentov ID in A4 brez potrebe po dodatnih dodatkih. Napredna tehnologija dvojnega skeniranja izboljšuje storitve za stranke, hkrati pa zmanjšuje izdatke za opremo.

NOVO: Fujitsu fi-800R

Njegova inovativna kompaktna zasnova je idealna za recepcijo, s čimer prihrani prostor. Hkrati pa omogoča, da se osebje zadržuje na enem mestu – tako ID-ji in dokumenti nikoli ne zapustijo pogleda strank.

Kot bi pričakovali od Fujitsuja, fi-800R ponuja tudi zanesljivo varnost. Samodejni podajalnik dokumentov s tehnologijo Active Ločevanje omogoča vnos lažji kot kdajkoli prej, medtem ko samodejno odpravljanje napak odpravi napake v podajanju. Naša pametna programska oprema PaperStream optimizira slike za nadaljnje procese in pridobiva informacije za obogatitev profilov strank. S hitrostjo skeniranja 40ppm / 80ipm lahko kupci svoj dan nadaljujejo v rekordnem času.

Vse to združuje, da ustvari brezhibno izkušnjo, kjer storitve za stranke izpolnjujejo zadovoljstvo strank.

SLOVENIJA

HRVAŠKA

SRBIJA