Najeti ali kupiti CAD programsko opremo, to je zdaj vprašanje. Oglejmo si razlike med tema dvema načinoma licenciranja z vidika malega ali srednjega podjetja in razmislimo, kaj narediti pri novem nakupu oz. najemu.

Po eni strani se zdi najem večkrat boljša izbira od nakupa, saj nam prinaša predvidljiv finančni strošek, omogoča vedno zadnjo izvedbo programske opreme, ko le te ne potrebujemo več, pa jo enostavno vrnemo. Na drugi strani imamo na voljo nakup, pri katerem odštejemo določen denar in nimamo dodatnih stroškov, CAD programska oprema je naša za vedno ter jo lahko uporabljamo skladno z licenco. Pa vendar je to osnovno sredstvo, ki zastari in čez čas moramo ponovno kupiti nadgradnjo ali še eno, novo licenco. Pri zmanjšanju števila uporabnikov nam »denar« stoji, pri povečanju moramo dokupovati dodatne licence.

Nudimo vam nakup ali najem celotne palete GstarCAD programske opreme. Najem GstarCAD programske opreme omogoča podjetjem sistem »plačaj kolikor potrebuješ« oziroma po modelu “pay-as-you-need”. Podjetje vsak mesec plača toliko licenc, kolikor jih potrebuje. S takim načinom licenciranja GstarCAD programske opreme se podjetja lažje prilagajajo spremembam na trgu ter so zato lahko bolj konkurenčna. Najem je brez vezave in se lahko kadarkoli prekine, najkrajše obdobje najema pa je 12 mesecev.

 Paketi najema:

Najem ali nakup CAD programa

*minimalno število mrežnih uporabnikov je 3

GstarCAD© je svetovno priznana 2D/3D CAD programska platforma, bazirana na InteliCAD tehnologiji. S svojimi zmogljivimi funkcijami in .dwg (AutoCAD) kompatibilnostjo, cenovno učinkovitostjo ter enostavnim uporabniškim vmesnikom zagotavlja popolno rešitev za vsakega še tako zahtevnega uporabnika.

Izjava uporabnika:

Najem ali nakup CAD programa

»Narisal sem kar nekaj risb v dotičnem programu, tako v 2D in 3D. Program je super, lahko se postavi ob bok Autocad-u. V določenih funkcijah je celo enostavnejši. Presenetila me je podobnost z Autocad-om, dejansko lahko Gstarcad ponudiš kot nadomestek le temu. Če obvladaš Autocad, obvladaš tudi Gstarcad. Slednji je celo malo bolj preglednejši in brez zadrege bi ga lahko ponudil slehernemu uporabniku Autocad-a.«             

Marko B. 

Za več informacij nas kontaktirajte ali se obrnite na spletno stran www.gstarcad.si