Kodak Alaris predstavlja nova namizna skenerja i1190 in i1190E za učinkovitejše skeniranje v omrežju in hitrejše poslovne transakcije

AIIM raziskave kažejo, da se večinoma poslovna okolja še vedno vsakodnevno spopadajo s številnimi papirnimi dokumenti, ki polnijo pisarne in upočasnjujejo delovni proces. Kar 68 procentov vključenih v AIIM raziskavo je mnenja, da je poslovanje, ki temelji na papirnih dokumentih, počasno in da bo takšen način poslovanja postal popolnoma nesprejemljiv že v naslednjih letih.

Nova namizna skenerja Kodak i1190 in i1190ETransakcije s papirnimi dokumenti se lahko sedaj pospeši bolj kot kdajkoli prej s pomočjo omrežnih tehnologij. Nova namizna skenerja, ki jih predstavlja Kodak Alaris, pri transakcijah omogočata učinkovitejšo digitalizacijo dokumentov. S hitrostjo skeniranja 40 ppm skenerja Kodak i1190 in i1190E zagotavljata izjemno hitrost, hkrati pa tudi natančnost pri digitalizaciji raznovrstnih tipov dokumentov. Nova skenerja sta odlična rešitev za računovodstva in druga področja, kjer se zaposleni srečujejo z velikim številom papirnih dokumentov. Serija skenerjev i1190 je namenjena hitrejši digitalizaciji dokumentov, ki jo približa točki vnosa in s tem zagotovi preprostejše poslovne transakcije in občutno izboljša odzivnost.

  • Skenerja Kodak i1190 in i1190E zagotavljata izjemno hitrost skeniranja.
  •  S senzorjem, ki prepozna sponke za papir, spete dokumente in druge predmete, ki bi povzročili zastoje papirja, hitro prepreči nevarnost poškodb dokumentov.
  • Nova verzija skenerja ima poseben nosilec za majhne dokumente – omogoča enostavno organizacijo dokumentov.
 Skenerja Kodak i1190 in i1190E vključujeta:
  • Večjo kapaciteto – vhodni pladenj ima kapaciteto 75 dokumentov in omogoča uporabniku, da hkrati naloži več uporabniških transakcij.
  • Odčitavanje črtnih kod – omogoča zajem metapodatkov neposredno v poslovne aplikacije brez potrebe, da se posebej procesira nalaganje v aplikacije.
  • Nosilec kartic – poseben nosilec za majhne dokumente, kot so vozniška dovoljenja in osebni dokumenti, omogoča enostavno organizacijo dokumentov.
  • Pametna zaščita dokumentov (IDP) – s senzorjem, ki prepozna sponke za papir, spete dokumente in druge predmete, ki bi povzročili zastoje papirja in tako hitro prepreči nevarnost poškodb občutljivih dokumentov.

Skener i1190E omogoča tudi namizno tehnologijo Perfect Page, ki eliminira potrebo po nameščanju dodatne programske opreme za izboljšavo slik na povezanem računalniku. To pa hkrati pomeni, da je povezan računalnik lahko cenejši računalnik z manjšo močjo procesiranja in je lažje upravljiv s centralne postaje in priljubljenih omrežnih aplikacij, npr. Kodak Info Input Solution.

Za več informacij o skenerjih Kodak obiščite eno od spletnih strani:
– kodak.mojskener.si,
www.mojskener.si,
nam pišite ali pa nas pokličite na 031 378 849.