Platforma GstarCAD 2016 je stabilnejša in hitrejša od prejšnjih različic. Okrepljena je z novimi zmogljivostmi in funkcijami.

Zmogljivejše delovanje

Zmogljivost platforme GstarCAD je izboljšano v mnogih pogledih. Očitno so okrepljene funkcije Odpri (Open), Kopiraj (Copy), Premakni (Move), Razveljavi (Undo). Čas preklapljanja med prikaznimi okni se je znatno zmanjšal, zahvaljujoč učinkoviti optimizaciji pomnilnika.
Nova, stabilnejša in hitrejša CAD platforma – GstarCAD 2016

Izvajanje

GstarCAD 2016 podpira DGN, izvorni Microstation datotečni format. Od sedaj naprej lahko uvažate in prilagate DGN datoteke neposredno kot podlogo, s pomočjo katere načrtujete (Underlay). Ukaz Solidedit ima nove možnosti, kot so Unije, Odštevanje, Sekanje, Odtis robov, Barvni robovi itd.

Nova, stabilnejša in hitrejša CAD platforma – GstarCAD 2016

Enostavnost uporabe

Nov dinamični prikaz orodij je nedvomno svetla točka te različice. Dinamični prikaz prikazuje vse možnosti ukazov, izbirate pa jih na drugačen, ampak bolj učinkovit način kot prej. Dodane so ikone, ki pripomorejo k hitrejšemu prepoznavanju ukazov.

Nova, stabilnejša in hitrejša CAD platforma – GstarCAD 2016

Novosti

Najbolj osupljiv nov dodatek v različici 2016 so Možnosti predmeta (Object Snap Options), v katerem lahko izberemo Oddaljenost od končne točke (Distance from Endpoint) in Delitev odsekov (Divide Segments). V primeru izbire ukaza, se ob premiku miškinega kazalca na predmet prikaže zelena snap točka natančno razdaljo.

Za več informacij nas kontaktirajte ali se obrnite na spletno stran www.gstarcad.si