Kodak Alaris’ Document Imaging Division je dodal dva nova dokumentna skenerja: Kodak ScanMate i1150 in Kodak ScanMate i1180.

Kodak ScanMate i1150 je namenjen uporabi pri neposrednih poslovnih transakcijah s strankami, kadar mora zaposleni skenirati dokumente v okviru poslovnega procesa. Zaposleni, ki uporabljajo te rešitve so običajno v neposrednem stiku s strankami in potrebujejo hitre transakcije, da bi zmanjšali čakalne dobe in povečali zadovoljstvo strank. Hkrati pa želijo podjetja povečati število transakcij, ki jih dnevno opravijo.

»Poslovodje imajo dovolj skrbi za danes – od nudenja takojšnjih storitev strankam do tekočih transakcij –, tako da so orodja, ki lahko pospešijo in poenostavijo proces zajemanja informacij, zelo dragocene za ohranjanje zadovoljstva strank,« je povedal Tony Barbeau, generalni direktor Document Imaging-a za Kodak Alaris. »Skeniranje in upravljanje dokumentov je potencialno ozko grlo v pisarni, ampak naša nova skenerja omogočata, da se lažje kot kdaj koli prej osredotočamo le na zadovoljevanje strank.« Podjetja lahko sprejemajo vloge strank pri storitvenem okencu ali posredniku. Popolna vloga pogosto vsebuje nekaj papirjev in osebno izkaznico ali drugo identifikacijsko izkaznico. V takšnem primeru mora zaposleni hitro skenirati dokumente in izkaznice, ne da bi upočasnjeval sodelovanje s stranko ali samo transakcijo. Zavedajoč se dejstva, da večina transakcij vključuje do največ deset dokumentov, ki jih je potrebno skenirati, se Kodak ScanMate i1150  odlikuje z  posebnim transakcijskim načinom, Transaction Mode, ki omogoča 60 % hitrejše zajemanje informacij za prvih deset strani.

Za več informacij in za podrobne specifikacije ScanMate-a i1150, obiščite Kodakov spletno stran.

Kodak pravi, da novi Kodak ScanMate i1180 razširja koncept inteligentne naprave z vključitvijo tehnologije Perfect Page za izboljšavo slik v napravo. S tem je obremenitev procesiranja na uporabnikovem računalniku manjša, zaradi česar je i1180 računalniku prijazna ponudba za današnje poslovno okolje. Poleg tega je ScanMate i1180 popolnoma licenciran za EMC Captiva Cloud Toolkit, kar naredi tako strankam kot razvijalcem, ki uporabljajo to razvojno programsko opremo (SDK), shranjevanje enostavno in omogoča na osnovi spletnega brskalnika aplikacije za zajemanje dokumentov. »Pogosto se organizacije odločajo za spletne arhitekture, da bi pospešili privzem novih poslovnih aplikacij in minimizirali stroške podpore,« pravi Roger Markham, vodja proizvodnje za Document Imaging za Kodak Alaris. »ScanMate i1180 skener je načrtovan, da dohaja spreminjajoča se tehnološka okolja. Procesiranje slike je dokončano v skenerju, kar minimizira potrebo po kupovanju in vzdrževanju visoko kakovostnih računalnikov. Ker Kodak Alaris vključuje opremo EMC Captiva Cloud Toolkit s skenerjem, lahko uporabnik shranjuje svojim potrebam prilagojeno aplikacijo za spletni zajem.«

Za več informacij in podrobne specifikacije Kodak ScaneMate-a i1180, obiščite Kodakov spletni naslov. Kodak pravi, da imajo ScanMate skenerji mnogo unikatnih odlik, kot je na primer preprost barvni vmesnik, ki uporablja ikone in omogoča hitro določanje lokacije za prenos zajetih slik. Vgrajena polica na sprednji strani skenerja olajša nadzor nad karticami in drugimi nevezanimi dokumenti, da se med delom nič ne izgubi. Majhen odtis in tiho delovanje omogočajo neprekinjeno komunikacijo uporabnikov s strankami tudi med skeniranjem.

Oba ScanMate skenerja sta podprta z Kodak Alaris programsko opremo, vključujoč Smart Touch funkcijo z enim klikom ter Kodak Capture Pro Software Limited Edition, ki so vključeni za hiter in preprost zajem dokumentov. Uporabniki lahko programsko opremo tudi nadgradijo na celovito verzijo Kodak Capture Pro Software.

Za daljinski nadzor in vzdrževanje skenerja Kodak ScanMate Series Scanners delujejo z dodatno opremo Kodak Asset Management Software. Nadzorna plošča omogoča enostavno spremljanje stanja in delovanja skenerja. ScanMate skenerji podpirajo tudi dodatno opremo za večjo prilagodljivost in bolj preprosto uporabo, kot je na primer Kodak Legal Size Flatbed Accessory in Kodak A3 Size Flatbed Accessory.