PowerWalker UPS s čistim sinusoidnim izhodom ponuja izboljšano zaščito za občutljivo računalniško opremo, kot so računalniki za grafično zahtevne igrice, manjši serverji ali nelinearni uporabniki npr: elektromotorji, fluorescentne žarnice itd.

Visoka kvaliteta tudi za domače uporabnike in mala in srednje velika podjetja.

UPS naprave s čistim sinusnim izhodom so že standard za profesionalno rabo. Visok izkoristek in učinkovito hlajenje zahvaljujoč močnim ventilatorjem sta glavna kriterija. Zaradi hrupa, taki modeli niso primerni za domačo uporabo in mala ali srednje velika podjetja. Ampak tudi na teh področjih obstajajo naprave, ki lahko razvijejo polno moč samo ko jih oskrbimo s čistosinusoidno napetostjo.

Z novimi Powerwalker VI-SW in VI-PSW modeli E-disti d.o.o. ponuja serijo ki omogoča “Čisto sinusoido”  tudi za domačo uporabo in uporabo v malih in srednje velikih podjetjih. Vsi modeli do 1000VA so popolnoma brez ventilatorjev, pri modelih 1500VA in 2000VA, pa se ventilatorji zaženejo samo v določenih okoliščinah. To omogoča, da je UPS večino časa skoraj neslišen in se ga lahko uporablja tako doma kot v pisarni, brez motenj.