Gradbena in inženirska podjetja vsako leto vložijo na stotine milijonov evrov v novo opremo. Medtem ko je treba določeno opremo kupiti, lahko veliko prihranite z najemanjem dodatnih možnosti napajanja. Najem agregata je tako odlična rešitev.

Ne samo, da dobite vrhunske agregate in drugo opremo za proizvodnjo električne energije, ko izberete partnerja za najem, kot je e-Disti d.o.o., ampak boste z najemom imeli veliko manj stroškov in stresa.

Dostop do neprekinjenega, čistega in cenovno dostopnega napajanja lahko dosežete tako, da zadovolji vse vaše potrebe.

Če se odločite za izposojo energetske opreme, boste na naslednjih 10 področjih lahko videli velike prihranke:

  1. Manj vzdrževanja in krajši čas brez opreme v primeru popravil

Agregate, ki jih imate, morajo servisirati vaši tehniki, kar pomeni večje stroške, več zaposlenih, daljši čas popravil in nakup delov. Ko najamete agregate, dobite najboljše v smislu dobro vzdrževanih strojev in najnovejših visokozmogljivih naprav. Prav tako ne boste dobili nič manj kot najboljše in najbolj zanesljive blagovne znamke v industriji.

Izberite partnerja, ki vam dostavi popoln paket, ki vključuje servisiranje in podporo ter tovarniško usposobljene tehnike. Najemnine agregatov se stalno in rutinsko podaljšujejo, ker dobavljamo kakovostne izdelke vsakemu kupcu.

Lahko pričakujete, da boste dobili pravi agregat za obremenitev, ki jo potrebujete. Podpirala vas bo tudi ekipa izkušenih tehnikov, ki se lahko odzovejo na vse storitve ali izredne razmere. Tehniki pogosto spremljajo namestitev agregatnega seta, da se prepričajo, da je namestitev pravilno opravljena.

  1. Prihranite denar

Drug razlog za najem agregata od vrhunskega ponudnika je, da je pogosto lahko ceneje najeti kot pa kupiti agregat. Če potrebujete le agregat za kratkoročni dogodek ali projekt, ne želite obremeniti celotnega proračuna zaradi novega agregata, ki bo potem shranjen in ga ne boste uporabljali.

Prihranki se nanašajo tudi na vzdrževanje, skladiščenje in transport vašega agregata. Agregati zahtevajo vzdrževanje, tudi če so neuporabljeni.

  1. Prilagodljivost za vsako delo in različne moči agregata

Ena izmed najboljših stvari pri najemu vašega agregata je, da lahko najamete agregate različnih moči in vseh velikosti.  Izbiro moči opreme je mogoče prilagoditi za vaš specifični projekt in imeli boste ekipo strokovnjakov, ki vam bo pomagala zagotoviti, da imate popoln agregat za vaše potrebe.

Najem vam omogoča opravljanje sezonskega, začasnega ali specializiranega dela na svojem delovišču.

  1. Storitve na terenu

Najem agregata vam lahko nudi popolno podporo do vaših vrat. Ta vrsta podpore na mestu kjer se nahajate vam omogoča, da servisirate agregat, ne glede na to, kje trenutno izvajate delo.

Da namestitev poteka brez težav in da so izpolnjene vse vaše potrebe po distribuciji električne energije, je mogoče zagotoviti le s podporo strokovnih serviserjev agregatov.

10 RAZLOGOV ZA NAJEM AGREGATA
  1. Najem vam omogoča da preizkusite opremo preden jo kupite

Kakšen agregat potrebujete za vaše delovno mesto? Kakšna obremenitev in moč je najboljša za vaše potrebe? Koliko ste pripravljeni plačati za namestitev? Kaj pa, če ga boste morali vrniti?

Nobenega razloga ni, da bi ta vprašanja pustili le z delnimi odgovori z nakupom agregata, za katerega niste prepričani.

  1. Ustrezna garancija in zavarovanje

Pri najemu agregata vam ne bo treba plačati zavarovanja ali garancije. Najeti agregati imajo urejeno zavarovanje v primeru okvare ali v sili.

Z najemom si lahko prihranite stroške pri zavarovanju, saj vam ne bo treba plačevati dodatnih zavarovanj na svojem delovišču.

Tovarniško certificirane tehnike lahko uporabite tudi za hitro zamenjavo poškodovane opreme. To pomeni, da ni treba čakati na zavarovanje, ki bi nadomestilo komponente, temveč  zadostuje samo telefonski klic ponudniku storitev.

10 RAZLOGOV ZA NAJEM AGREGATA
  1. Prilagodljivost v času in potrebah

Včasih nakup opreme ni prava poteza, ker ne veste, ali se bo vaše podjetje spremenilo. Pojavila se bodo nova področja, tudi tista, ki jih ne pričakujete, in predstavljajo nove priložnosti, ki jih morda ne pričakujete.

To ne pomeni, da ste prej kupili napačen agregat, ampak da se nekatere potrebe spremenijo. Nihče ne more napovedati trga, zato ne opravljajte nakupov, ki zahtevajo to vrsto napovedi. Najem pomeni, da lahko takoj preklopite na novo vrsto agregatov in storitev.

Opremo, lahko najamete za en dan ali za daljše obdobje. V primeru nepričakovanih izpadov elektrike ali dela na vašem omrežju, lahko najem vedno podaljšate. Pri najemu lahko prilagodite porabo denarja in dogovore pri vašem projektu, da boste te spremembe izpolnili.

Prav tako ne boste morali kupiti ali plačati nobenih orodij in servisov, preprosto prevzamete in oddate vaš agregat pri našem podjetju.

  1. V primeru nesreč in izrednih dogodkov

Najem opreme vam omogoča, da se takoj odzovete na nesreče, ki se vam lahko pripetijo. Te lahko vključujejo naravne nesreče kot so orkanski veter, potresi, poplave ali težave, povezane z delom na vašem delovnem mestu.

Požar lahko uniči vaš obstoječi agregat ali povzroči, da morate premakniti agregat na drugo mesto. Pri najemu vam nov agregat dostavijo in namestijo na novem mestu.

Bolnišnice imajo pogosto lastno rezervno energijo, vendar so se najemni agregati izkazali kot veliko bolj odzivni v primeru naravnih nesreč in pri vzdrževanju distribucije električne energije. Kaj se zgodi, ko klet v kateri se nahaja agregat, začne poplavljati? Bolnišnica bo zadevo hitro in praktično rešila z najemom agregata, ne le za potrebe svojih bolnikov, temveč tudi za vzdrževanje črpalk, ki preprečujejo poškodbo zaradi vdora vode pri glavnih agregatih.

Tudi z rezervnimi agregati je težko preprečiti izpad električne energije v bolnišnicah med naravnimi nesrečami. Z najemom lahko zagotovite, da bo vaše delo varno in suho.

  1. Priprava na večja naročila

Specializirani agregati za najem lahko zagotovijo natančno vrsto podpore, ki jo potrebujete. To je lahko popolno za vse vrste podjetij, ki pričakujejo veliko naročilo, ki ga bodo morali izpolniti.

Podjetja za hitro prehrano najamejo industrijske agregate za napajanje prenosnih hladilnih enot, ko pričakujejo večje dogodke. Tudi različne pizzerije in restavracije v bližini večjih študentskih prireditev ali športnih stadionov. Ko so načrtovane športne prireditve, se povpraševanje pogosto razteza čez tisto, kar je običajno.

Z najemom agregata za napajanje hladilnih enot lahko ta podjetja zadovoljijo svoje povečane zahteve, ne da bi morali veliko porabiti za infrastrukturo. Te enote lahko tudi ostanejo na obstoječi nepremičnini, zato ni potrebe po gradnji dodatne infrastrukture ali začasnih stavb.

  1. Izkoristite prednosti »ujemi zadnji hip in prihrani!«

Pri rasti vašega podjetja je odločilen hiter odziv na nova povpraševanja ter obvladovanje negotovosti. In vsi smo bili v takem položaju, kjer je prišlo do spremembe, problema, zamenjave rokov v zadnjem trenutku ali nesreče, ki potencialno ogroža celotno delo.

Vaš vir energije nikoli ne sme povzročiti izgubo dela ali denarja na vašem trenutnem projektu. Najem vam omogoča, da se izogibate iskanju v zadnjem trenutku in poskusite ugotoviti, kaj je pravi generator za vaše potrebe. Ne boste morali opraviti nujne ocene vaših novih potreb po električni energiji, iskati prave izdelke, opraviti tone pregledov izdelkov, da ne kupite limone in nato kupite agregat in upate, da vam ga bodo pravočasno poslali.

Najem agregata, ki ga potrebujete, pomeni takojšen dostop do energije, ki jo potrebujete. Dobili boste natančen izdelek, ki ga potrebujete, ker boste imeli ekipo strokovnjakov, ki vam bo pomagala pri ocenjevanju in združila vrhunske možnosti naprav z vašimi potrebami. Za nakup ni nobenega novega finančnega dela, zavarovanja ali jamstev.

Najboljši del? Ko je delo končano, boste vrnili agregat in na tak način nimate veliko stroškov pri odpravi začasnih težav.

Se že sprašujete koliko stane najem agregata?