Skenerji serije Alaris E1000 so osvojili prestižno nagrado BLI Pick.

ROCHESTER, NY, 11. julij 2019 – Po natančnih testiranjih, vključno z obsežno oceno trajnosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost slike in vrednost, je  Keypoint Intelligence – Buyers Lab (BLI) izbral optični bralnik serije Alaris E1000 za zmagovalca Summer 2019 Pick za izjemen optični bralnik za mala in srednje velika podjetja.

Po besedah Lee Davisa, urednika programa za skeniranje / ocenjevanje programske opreme v laboratoriju  Keypoint Intelligence – Buyers Lab, so optični bralniki Alaris E1025 in E1035 naloženi s funkcijami in funkcionalnostmi, ki dopolnjujejo današnje rešitve za upravljanje dokumentov in optimizacijo poslovnih procesov, kar podjetjem omogoča, da povečajo donosnost naložbe.

Enostavna nastavitev in integracija

Enostavna nastavitev in integracija z obstoječimi poslovnimi procesi in aplikacijami – od omrežja do oblaka – serija Alaris E1000 iz podjetja Kodak Alaris omogoča uporabnikom skeniranje takoj iz polja. Funkcije za povečanje produktivnosti vključujejo možnost vklopa in začetka skeniranja v manj kot desetih sekundah in hiter pretok. Naprave lahko skenirajo s hitrostjo do 25 strani na minuto (ppm) / 50 slik na minuto (ipm) in do 35ppm / 70ipm. Kompletni pripomoček za optično branje Smart Touch uporabnikom omogoča ustvarjanje bližnjic za optično branje – skupaj z izboljšavami slik in nastavitvami za obdelavo dokumentov ter navodila za usmerjanje – za racionalizacijo in standardizacijo opravil skeniranja, ki se pogosto ponavljajo.

“Serija Alaris E1000 je bila med testiranjem zelo impresivna, z izjemnimi rezultati pri OCR natančnosti in velikosti datoteke,” je dejal Joe Ellerman, vodja ameriškega laboratorija v Keypoint Intelligence – Buyers Lab. Ellerman je komentiral tudi zmožnosti ravnanja z mediji v seriji E1000 in jih označil za “drugo v tem razredu”.

»Naprava ponuja ADF z zmogljivostjo 80 listov – največji v svojem razredu – tako da lahko delavci hkrati zajamejo več dokumentov. Druge vrhunske funkcije, kot sta inteligentna zaščita dokumentov in odkrivanje več podajalnikov, preprečujejo zagozdenje in napačno napajanje, kar omogoča neoviran pretok informacij, “je opozoril Ellerman.

“Naši nagrajeni optični bralniki zagotavljajo kakovost slike v najboljšem razredu, ravnanje s papirjem in uporabniško izkušnjo, ki je v industriji neprimerljiva,” je povedala Sue Rodeman, direktorica trženja po vsem svetu, Alaris, podjetje Kodak Alaris. “Še naprej bomo razvijali pametne in povezane rešitve, ki bodo postavile oder za avtomatizacijo, povečali produktivnost in dali strankam vpogled v bolj inteligentne poslovne odločitve.”

Alaris je dobil več nagrad BLI kot kateri koli drugi proizvajalec optičnih bralnikov, vključno s štirimi priznanji Scanner Line of the Year. Optični bralnik Alaris S2040 je prejel nagrado Winter 2019 Pick za izjemni oddelek za skeniranje, lanski dodatki za ploščice Alaris pa so bili priznani z nagrado za izjemne dosežke na področju inovacij.

Podjetje e-DISTI je tako prejel certifikat za akreditirane skenerje Kodak Alaris, preberi več.

O podjetju Alaris, Kodak Alaris

Alaris je vodilni ponudnik rešitev za zajem informacij, ki poenostavljajo poslovne procese. Obstajajo, da svetu pomagamjo razumeti informacije s pametnimi, povezanimi rešitvami, ki jih poganjajo desetletja inovacij v podobi znanosti. Njihova večkrat nagrajena paleta optičnih bralnikov, programske opreme in storitev je na voljo tudi pri nas. Za več informacij nas kontaktirajte.