EIZO predstavlja nov ColorEdge CS2740 27 ” monitor s polno 4K UHD ločljivostjo in največjo ostrino

EIZO je pred kratkim napovedal nov 27-palčni 4K UHD ColorEdge CS2740 zaslon z neverjetno hitro strojno kalibracijo. Zasnovan je za prikaz slik, video posnetkov in grafike v najboljši možni kakovosti. Monitor CS2740 bo izjemno oster, bogat v detajlih z neizkrivljeno in natančno sliko primeren za vse uporabnike.

Hitra strojna kalibracija zagotavlja konstantne rezultate pri natančnosti barv. Za priklop uporablja USB-C. Monitor CS2740 ima 3840 x 2160 pik, kar ustreza podrobni ločljivosti 164 ppi.

Natančen monitor je neprecenljivo orodje. Če želite zaupati, da so vaše barve in toni ustrezni, je ključnega pomena, nadzor kakovosti. Na srečo je vsak ColorEdge CS2740 tovarniško optimalno konfiguriran za prepoznavanje in odstranjevanje nehomogenosti, kot so razlike v svetlosti.

Monitor EIZO ColorEdge CS2740 je mogoče s strojno opremo umeriti v samo 90 sekundah, kar bi pomenilo, da bo v celotni življenjski dobi ohranil tovarniško nastavljeno popolnost.

Eden najzanimivejših vidikov monitorja CS2740 je ta, da ima USB-C port, ki omogoča priklop vašega prenosnika in napajanje do 60 vatov moči. S štirimi vhodi (poleg porta USB-C) ni potrebe po ločeni priključni postaji »docking station« ali dodatni napajalni enoti za vaš prenosnik. To je odlična novica za kreativne strokovnjake, ki uporabljajo prenosnike in ne namiznih računalnikov.

Več informacij o monitorju EIZO ColorEdge CS2740 lahko najde tukaj.