3. julija 2014 je Gstarsoft zagnal novo različico GstarCAD8, izboljšano verzijo opremljeno z novo 64-bitno podporo – več kot se podatkov sočasno procesira, hitreje lahko sistem deluje. 64-bitni sistemi imajo še številne druge prednosti, kot je praktična možnost, da se uporablja mnogo večje količine fizičnega spomina.

GstarCAD8 za 32-bitno različico je lahko imel 2G spomina. Občasno se nekatere velike slike ni dalo odpreti brez zadostnega spomina. Ta izboljšana različica dopolnjuje 64-bitno verzijo in lahko porazdeli in uporabilja veliko večje količine fizičnega spomina. Uporabniki lahko s to različico odprejo in upravljajo tudi velike slike.

Paket GstarCAD8 64-bit je ločen od 32-bitne različice. Vse lastnosti so enake. Uporabniki lahko izberejo instalacijo 64-bitne različice GstarCAD8 programske opreme na 64-bitnem operacijskem sistemu. Te verzije podpirajo tudi .dwg 2013 (uporablja ga AutoCAD 2014&215).

O GstarCAD8:

GstarCAD8 ima popolnoma nov programski pogon in inovativno tehnologijo, kot je: Smart Graphic Partition, Categorized Memory Storage Management in Self-adaptive Data Model. Okrepljen je mehanizem odpošiljanja naročil za izrazito izboljšavo učinkovitosti. Presegel je vse prejšnje različice in drugo podobno CAD programsko opremo.

Pri GstarCAD8 je bila uporabljena modularna programska arhitektura, pri kateri lahko vse nepredvidljive težave, ki lahko vodijo v sesutje sistema, preprosto identificiramo in popravimo, kar je občutno izboljšanje hitre tehnične podporne službe za uporabnike. Poleg tega GstarCAD8 sprejema številne druge ustvarjalne tehnologije za izboljšanje učinkovitosti, stabilnosti, kompatibilnosti itd.

Za več informacij nas kontaktirajte ali se obrnite na spletno stran www.gstarcad.si