e-disti logo
ministrstvo za gospodarstvo in razvoj logo
spirit slovenija logo
kohezijski sklad logo

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada
(http://www.eu-skladi.si/)

Naše podjetje je konec prejšnjega leta zaključilo nadvse pozitivno. Poleg drugih poslovnih uspehov smo dokazali tudi uspešnost sistema vodenja kakovosti podjetja in si pridobili certifikat kakovosti ISO 9001: 2015. Novo pridobljeni certifikat potrjuje našo zavezanost kakovosti in zadovoljstvu strank. Tako ste lahko prepričani, da v podjetju e-DISTI d.o.o. nenehno zagotavljamo kakovostne proizvode in storitve po konkurenčnih cenah.

Vodila našega podjetja so:

  • Zanesljivost: zagotavljamo kratke dobavne roke in podporo uporabnikom z našimi storitvami – od svetovanja do vzdrževanja, s servisom proizvodov vse dni v letu.
  • Varnost: garancija na naše produkte in storitve.
  • Strokovnost: zagotavljamo profesionalno opravljeno delo brez nepotrebnih skrbi in dodatnih stroškov, hkrati pa zagotavljamo kakovostno izbiro med široko paleto odličnih produktov (sistemi neprekinjenega napajanja, dokumentni skenerji, CAD in BIM programska oprema). Zaposleni smo pri svojem delu pošteni, strokovni in resni.
  • Odzivnost: naši serviserji so na voljo 365 dni v letu, prav tako vam v najkrajšem možnem času odgovorimo na vsa vaša vprašanja, smo pri tem fleksibilni in sledimo potrebam na trgu.
  • Partnerstvo: velik poudarek dajemo na dolgoročno zanesljiva in kvalitetna poslovna partnerstva.

S certifikatom kakovosti ISO 9001 izkazujemo naša prizadevanja za zagotavljanje stalne kakovosti proizvodov in storitev. Za prepoznavanje zahtev in želja strank ter za njihovo uresničevanje. Z rastjo podjetja in nenehnimi izboljšavami v svetovanju, inženiringu in dobavi ter v podpori in vzdrževanju si želimo povečati konkurenčnost na trgu.