Z optičnimi bralniki in tehnologijo Perfect Page skeniranje, digitalizacija obsežnih projektov, zajem kakovostnih slik z največjo hitrostjo in zaščita originalnih dokumentov, še nikoli ni bila lažja.

Internet stvari (IoT) nam je prinesel številne pametne naprave, ki olajšajo življenje, prihranijo čas, zmanjšajo stroške in izboljšajo potek dela. Inovacije IoT so se v zadnjem času pojavile v obliki tehnologije, imenovane robotska avtomatizacija procesov, ki še dodatno zmanjša količino človekove vpletenosti, ki je potrebna, da se stvari uredijo.

V podjetju Kodak Alaris smo si zastavili cilj, da omogočimo robotizirano avtomatizacijo procesov z vrhunskimi omrežnimi skenerji in integrirano programsko opremo za optične bralnike, ki zanesljivo racionalizirajo poslovne procese.

Robotska avtomatizacija procesov

Avtomatizacija robotskih procesov (RPA) je sestavljena iz tehnologije, ki ljudem omogoča, da konfigurirajo “robote” (ali računalniško programsko opremo), da posnemajo človekove interakcije z digitalnimi sistemi za izvajanje poslovnih procesov.

Z drugimi besedami, RPA avtomatizira zaporedje ponovljivih procesov – brez človekove interakcije.

Začetek zaporedja RPA se začne s točko nastanka podatkov, ki je pogosto skeniranje dokumenta. Po skeniranju dokumenta zaporedje nadaljuje z naslednjimi koraki:

 1. Pojasnitev podatkov
 2. Podatki poslani na cilj
 3. Zbiranje podatkov s strani nadzornega bota
 4. Zagon poslovnih procesov
 5. Sinhronizacija podatkov v podatkovne baze

Ker je celovitost podatkov odvisna od stopnje pojasnitve podatkov, je natančno branje podatkov ključnega pomena za celotno zaporedje RPA. Če uporabljate manjvreden optični bralnik ali druge naprave, ki ne morejo pravilno prebrati podatkov, se napačni podatki zberejo v vseh sistemih, ki jih potrebujejo, pa tudi v vseh sistemih, na katere so ti sistemi povezani. Kar se začne kot majhna napaka, hitro ustvari vprašanja, ki zapravljajo tako čas kot denar.

Kodak Alaris ima desetletja izkušenj, s katerimi natančno in učinkovito izvaja napredno obdelavo dokumentov. Naša inovativna tehnologija optičnega bralnika se izogne ​​tem težavam, natančno in zanesljivo zajema podatke in jih nato na najbolj racionalen način vključi v poslovne procese.

Omrežni skenerji

Omrežni optični bralniki so skenerji dokumentov, ki se lahko enostavno povežejo in delujejo z obstoječim omrežjem vašega podjetja in skenirajo papirnate datoteke neposredno v aplikacijo, ne glede na povezavo z računalnikom.

Scan Station 730EX Plus ima preprosto nastavitev zaslona na dotik in se poveže neposredno z omrežjem vašega podjetja za poenostavitev postopkov skeniranja. Scan Station je popolnoma integriran omrežni optični bralnik z notranjim krmilnikom, tako da ni potrebna dodatna strojna ali programska oprema. Ti optični bralniki z robustnim daljinskim upravljanjem lahko dnevno prenesejo do 6000 strani.

S2060w in S2080w ponujata povezavo Wi-Fi in ethernet, ki omogoča povezavo optičnega bralnika s pisarniškim omrežjem, da ustreza vašim poslovnim potrebam. Prek omrežja zavarujejo s standardi šifriranja HTTPS, WPA Enterprise in TLS.

Popolna tehnologija strani

Da bi ustvarili najbolj zanesljivo in natančno zajemanje podatkov ter najbolj gladko izkušnjo skeniranja, je Kodak Alaris v naše skenerje integriral več uporabnih dodatkov za tehnologijo, da bi opravili opravila na najvišji možni kakovosti.

Tehnologija Perfect Page uporablja napredno skeniranje slik in inovativno ravnanje s papirjem za izboljšanje in zagotavljanje najkakovostnejših opravil skeniranja. Naslednje funkcije Perfect Page Technology zagotavljajo natančen zajem na mestu nastanka podatkov in vam omogočajo, da vaši sistemi prejemajo prave informacije:

 • Samodejno obrezovanje
 • Samodejna orientacija
 • Barvno ostrenje
 • Barvno glajenje
 • Odstranjevanje črt
 • Prilagoditev svetlosti
 • Optično prepoznavanje znakov

Tehnologija aktivnega krmljenja

Active Feed Technology zmanjšuje napake in količino ročne priprave za skeniranje velikih opravil z več papirji. Namesto da bi porabili čas za poravnavo svežnja dokumentov, preden jih skenirate, se lahko za zagon in samodejno poravnavo papirjev za skeniranje brez jamranja zanesete na Active Feed Technology.

Inteligentna zaščita dokumentov

Občutite zaupno skeniranje zaupnih ali lomljivih dokumentov z inteligentno zaščito dokumentov. Ta komponenta optičnega bralnika vas opozori na morebitne napake ali zagozditve, preden se opravilo prekine, ščiti papirne dokumente in prepreči drage napake.

Vdelana obdelava slike

Nekateri optični bralniki so odvisni od moči namiznega računalnika, da lahko obdelamo obsežna opravila. Procesorska moč vašega optičnega bralnika lahko določi, ali je računalnik potreben za obsežne dokumente, zato je optični bralnik idealen za obdelavo slike. Vdelana obdelava slik ima vgrajeno sposobnost obdelave slik na optičnem bralniku in ne na namizju, s čimer se zmanjša čas trajanja obdelave gostitelja.

Avtomatizacija poslovnih procesov

Programska oprema Capture Pro hitro pretvori skenirane datoteke v ostre kakovostne slike in odpravi ročni vnos podatkov. Programska oprema enostavno zajame in deli informacije, ki jih potrebujete, hkrati pa vam prihrani čas in prepreči možnost ročnih napak, ustvari barvne in črno-bele barve, pripravljene za arhiv. S skupnim sodelovanjem programska oprema in skenerji Capture Pro zagotavljajo boljše rezultate zajema in izboljšujejo avtomatizacijo procesov

Naročite si preizkus naših akreditiranih skenerjev, tukaj.