Uradno poročilo analitika BLI

Kodak Alaris je od analitikov v podjetju Buyers Lab dobil priznano nagrado BLI 2020 Scanner Line of the Year zaradi …

 • Vrhunska kakovost slike in OCR natančnost
 • Vsestranske zmogljivosti za ravnanje z mediji
 • Brezhibna zanesljivost
 • Preprosta uporabniška izkušnja
 • Inovativna rešitev skeniranja Alaris INfuse Smart Connected

“Pri večini poslovnih procesov se avtomatizacija začne pri optičnem bralniku,” je dejal Lee Davis, višji urednik za analizo skenerjev in ocenjevanje programske opreme. “Zanimivo je, da se z veliko nalogami na krovu, kot so ločevanje in preurejanje serij, prilagajanje nastavitev za izboljšanje slike, vnašanje podatkov o indeksiranju in konfiguriranje navodil za usmerjanje, ročno upravlja, kar je lahko dolgotrajno in polno napak kot delo s papirjem. Skenerji podjetja Kodak Alaris razširijo avtomatizacijo do točke zajemanja, kar strankam omogoča, da kar najbolje izkoristijo svoje naložbe v digitalno preobrazbo. Opremljeni s tehnologijo Alaris Smart Touch in Alaris Perfect Page lahko skenerji iz Kodak Alaris pretvorijo papirnate dokumente v kristalno čiste digitalne datoteke, izvlečejo določene podatke z vsake strani in potisnejo datoteke, kamor so potrebni naslednji, vse z enim pritiskom na gumb. Zahvaljujoč brezhibni kakovosti slike so skenerji Kodak Alaris med najboljšimi izvajalci med testiranjem natančnosti OCR Buyers Lab – pomemben sestavni del optimizacije strategije optimizacije vašega poslovnega procesa. ”

“Kodak Alaris je daleč najbolj nagrajen proizvajalec optičnih bralnikov v 62-letni zgodovini podjetja Buyers Lab s 30 nagradami in izjemnimi dosežki ter petimi nagradami za linijo leta,” je dejal Donald J. Lofstrom, predsednik in generalni direktor Kodak Alaris. “Ko bomo s to prestižno nagrado začeli novo desetletje, se veselimo inovativnosti, razveseljujemo svoje stranke in rastemo skupaj s partnerji še več let.”

Keypoint Intelligence – Laboratorij kupcev čestita podjetju Kodak Alaris za osvajanje BLI-jeve nagrade za skener leta 2020!

Izjemen ugled

Naprave Kodak Alaris, ki so prispevale k tej nagradi (vse so zelo priporočljive / zelo zanesljive):

Alaris E1025: odličen optični bralnik za mala in srednje velika podjetja
Alaris E1035: izjemni optični bralnik za mala in srednje velika podjetja
Alaris S2040: izjemni oddelek za skener
Alaris S2050: odličen oddelek za skeniranje
Alaris S2060W: odličen oddelek za skeniranje
Alaris S2080W: odličen oddelek za skeniranje
Kodak i2900: izjemen A4 ploščarni skener A4
Kodak i3300: odličen optični bralnik
Kodak i3450: izvrsten A3 ploščni skener z majhno prostornino
Kodak i3500: odličen optični bralnik
Kodak i4650: izjemen A3-obsežni optični bralnik
Kodak i4850: izjemno oprijemljiv optični bralnik A3
Kodak i5650: izjemen optični bralnik
Kodak Scan Station 710: izstopajoči omrežni skener A4

Boljša kakovost slike za boljšo natančnost OCR

Optično prepoznavanje znakov (OCR) je temeljni gradnik avtomatizacije ročnih, papirnih poslovnih procesov. Informacije v papirnih in elektronskih dokumentih pretvorijo v binarne bite, ki jih računalniki razumejo. Če so rezultati OCR napačni, lahko to povzroči velike težave. V večini primerov je slaba natančnost OCR posledica slabe kakovosti slike.

Ni naključje, da so skenerji podjetja Kodak Alaris vedno med najboljšimi izvajalci med preizkusi kakovosti slike in natančnosti OCR kupcev v laboratoriju. Vsako napravo poganja tehnologija Perfect Page, ki samodejno uporabi optimalne nastavitve izboljšave slike za vsak dokument, ko gre skozi ADF. Rezultat je svež in čist, ki ga lahko rešitve OCR enostavno preberejo.

En stroj za skeniranje vseh

Optični bralniki Kodak Alaris so vsestranski, ki zmorejo skoraj vse, kar vanj položite, vključno s čeki, plastičnimi karticami (na primer kreditne ali osebne izkaznice), vizitkami, dolgimi dokumenti in obrazci brez kartona. Stranke lahko kupijo optični bralnik pri Kodak Alaris. Ta dodatek podjetjem ponuja stroškovno učinkovito rešitev za zajem potnih listov in drugih osebnih izkaznic, ne da bi jim bilo treba kupiti dragoceno specializirano enoto.

Kodak Alaris uporablja tudi več funkcij ravnanja s papirjem, da prepreči napačne vnose. Na primer, tehnologija Active Feed iz podjetja Kodak Alaris samodejno združi kopice papirja v ADF, preden se začne skeniranje, s čimer se zagotovi, da strani pravilno vstopijo v pot skeniranja. Druge tehnologije, na primer zaznavanje dvojnega podajanja in inteligentna zaščita dokumentov, spremljajo potovanje papirjev skozi napravo. Vgrajeni senzorji lahko zaznajo nepravilnosti na poti papirja in preprečijo zastoj, ohranijo izvirnike in preprečijo izgubo podatkov (primeri, ko del dokumenta ni skeniran). Na skoraj 1,5 milijona strani, ki so jih izvajalci tehnikov Laboratorijev kupcev prebrskali po trenutni seriji optičnih bralnikov Kodak Alaris, je bilo zabeleženo le pet napačnih vnosov – kar 0,00035 odstotkov vseh nahranjenih strani. Za lažje kupce lahko kupijo krmilnik za krmiljenje zlaganja, ki naloži strani in lepo zloži strani, ko jih izvrže v izhodni pladenj.

Pomembne funkcije in funkcije ravnanja z mediji:

 • Inteligentna zaščita dokumentov
 • Active Feed tehnologija
 • Neobvezno krmiljenje deflektorja
 • Izbirni skener potnega lista
 • Zaznavanje osnovnih spojev
 • Ultrazvočno dvojno zaznavanje dovoda

Pametno, integrirano, avtomatiziran

Optične bralnike Kodak Alaris poganja robustna tehnologija za samodejno skeniranje delovnih tokov in optimizacijo kakovosti slike.

Alaris Smart Touch

Je pripomoček za optično branje, ki razširi avtomatizacijo poslovnih procesov do točke zajema. Ustvarite lahko prilagojene profile za optično branje, ki samodejno uporabijo določene datoteke poimenovanja, indeksiranja, ločevanja paketov in usmerjanja, tako da lahko s pritiskom na gumb zaženete celotne delovne tokove. To ne samo da zmanjšuje čas, ki ga delavci preživijo pred optičnimi bralniki, temveč tudi odpravlja veliko majhnih napak “učinka metuljev”, ki imajo lahko velik vpliv.

Alaris Capture Pro

Ponuja napredne možnosti zajema / usmerjanja dokumentov in paketne obdelave. Rešitev izkorišča zmogljivosti prepoznavanja črtnih kod za avtomatizacijo ločitev paketov in postopkov indeksiranja dokumentov. Ostale funkcije vključujejo orodja za nadzor kakovosti za zmanjšanje napak med postopki vnosa podatkov, orodja za odkrivanje znamk za izboljšano obdelavo obrazcev in priključke s tono priljubljene programske opreme.

Alaris Perfect Page

Samodejno uporabi optimalne nastavitve izboljšave slike za vsak skeniran dokument, zato ga uporabnikom ni treba. Tehnologija Perfect Page pomembno prispeva k visoki natančnosti OCR Kodak Alaris.

Alaris Info Input

Je spletna rešitev za zajem, indeksiranje, potrjevanje podatkov in usmerjanje dokumentov. Rešitev je kot nalašč za lažje distribucijsko okolje za skeniranje.

Alaris Asset Management Software

Omogoča podjetjem, da upravljajo svojo floto skenerjev Kodak Alaris s pomočjo ene same rešitve.

Alaris INfuse Smart Connected Scanning Solution

Je edinstvena kombinacija strojne opreme (Alaris INfuse AX skenerji) in programske opreme (Alaris INfuse Management Software), ki omogoča MSP-jem, ISV-jem in integratorjem, da razdelijo razporejeni skenirajoči ekosistem skupaj s svojimi rešitvami poslovnih procesov. Skenerji Alaris INfuse AX ponujajo optično branje brez računalnika in delavcem omogočajo, da s pritiskom na gumb sprožijo delovne tokove. Naprava celo obvešča delavce, če so bile skenirane slike pravilno indeksirane in pravilno speljane na mestu zajema, tako da lahko delavci vse napake takoj lovijo in odpravijo. Skenerji Alaris INfuse AX podpirajo tehnologijo Alaris EasySetup, ki naloge konfiguracije naprave zmanjša na skeniranje ene same QR kode. ISV-ji, integratorji in MSP lahko na daljavo postavijo končne uporabnike, konfigurirajo naprave in upravljajo celotno floto optičnih bralnikov iz Alarisa s programsko opremo Alaris INfuse Management.