Nov dokumentni skener Fujitsu fi-7030 odpira svet profesionalnega zajema PaperStream za podjetja

Prvi Fujitsu skener z novo najsodobnejšo programsko opremo PaperStream Capture 1.5

  • Profesionalna rešitev zajema dokumentov za javne in komercialne organizacije
  • Polna PaperStream 1.5 licenca za učinkovitejšo množično skeniranje
  • Prvovrstna stojna in programska oprema, ki temelji na kvaliteti dokazane odličnosti fi-serije.


London, 7 junij, 2016
– Hčerinsko podjetje Fujitsu PFU (EMEA) Ltd., predstavlja najnovejši produkt v svetu profesionalnega dokumentnega skeniranja – Fujitsu fi-7030, ki predstavlja idealno opremo za javne in komercialne organizacije. Fujitsu fi-7030 vključuje programsko opremo PaperStream Capture 1.5, ki ponuja nov ergonomski uporabniški vmesnik s kompatibilno povezavo z napravami na dotik, povečano funkcionalnostjo, izboljšano zmogljivostjo in interakcijo skozi celoten postopek skeniranja. Novi Fujitsu fi-7030, ta visoko kvalitetni paket programske opreme predstavi novi kot proračunu prijazen vstop v svet profesionalnega digitaliziranja dokumentov s PaperStream programsko opremo za mala in velika podjetja. Programska oprema PaperStream Capture 1.5 ponuja uporabniški vmesnik, ki olajša proces samega zajema in predstavlja izboljšan paket učinkovitosti zajema. Kmalu po izdaji novega skenerja fi-7030, bo programska oprema PaperStream Capture 1.5 na voljo tudi za vse ostale izdelke fi-serije in bo s svojimi novimi izboljšanimi funkcijami pripomogla k še boljši učinkovitosti.

Fujitsu fi-7030 je osnovan na preizkušeni PFU vrhunski tehnologiji, združeni z napredno programsko opremo zajema slike in ponuja vse kar uporabnik potrebuje, da začne svoje potovanje v svet digitaliziranja dokumentov. Fi-7030 vsebuje tudi integriran modul za branje bar kod za olajšano serijsko skeniranje z avtomatiziranim procesiranjem, za veliko različnih poslovnih postopkov. Pomembni element programske opreme je kompatibilnost z uporabo na dotik v »touch to scan« okolju.

Fujitsu programska platforma PaperStream pa ostaja enaka skozi celotno serijo profesionalnih skenerjev fi-serije. Torej če se zahteve podjetja spremenijo, kot na primer obseg, format in obremenitev, je z najnovejšo programsko opremo lažje prilagoditi nadaljnje modele fi serije, brez potrebne menjave programske opreme.Nov dokumentni skener Fujitsu fi-7030

Naslednja stopnja serijskega skeniranja

PaperStream Capture 1.5 uporabniku dovoljuj, da oblikuje in nastavi potek skeniranja dokumentov (tudi pri večjih serijah dokumentov) v vsakem koraku. PaperStream Capture 1.5 predstavlja podrobnejše skeniranje informacij povezanih s piktogrami, ki olajšajo proces zajema in dovoljujejo uporabniku izbirati med popolnoma preglednimi podrobnostmi za zahtevnejše uporabnike ali pa poenostavljenimi postopki za obdelavo namenjeno manj zahtevnim uporabnikom. Nova funkcija »iskalnega pregleda«, ki s prikazovanjem sličic in predogleda na enem zaslonu; omogoča uporabniku potrditi zajete slike med skeniranjem. S funkcijo pri kateri uporabnik razvrsti, preveri in potrdi podatke, prihrani čas. Pred-nastavljene parametre lahko iščete, urejate ali shranite kot profilni gonilnik PaperStream IP direktno s programsko opremo PaperStream Capture, brez potrebe po preklapljanju med različnimi aplikacijami.

Za večjo preglednost vsebuje tudi pregled nalog v procesu in proces spuščanja serije »on-the-fly«. Ko je serija skenirana lahko uporabnik podatke preveri, nadomesti ukaze, zbere dokumente v skupno datoteko, jih indeksira in samodejno sprosti do lokalnih ali oddaljenih odlagališč, posamičnih potekov dela, poslovnih aplikacij ali ECM sistemov. Uporabnik lahko operacijo zajema slike prekine ali pa jo ustavi za trenutek, kar platformo dela odlično odskočno desko za podjetja na začetku poti digitaliziranja dokumentov.

PaperStream IP pripravi digitalizirane datoteke za nadaljnji proces kot je OCR (optično prepoznavanje znakov) ali pa se poveže s podobnimi aplikacijami za zajemanje slike, skozi programsko opremo TWAIN ali ISIS. PaperStream IP avtomatsko generira najboljšo kvaliteto slike dokumenta.

Nova funkcija združevanja sprednje in zadnje strani, pomaga uporabniku primerjati/zložiti strani bolj učinkovito. Ostale prednosti pa predstavljajo avtomatske funkcije kot so, avtomatska zaznava barve, avtomatska poravnava strani, več barvnost / več slikovni izhod, obrezovanje nepravilnih oblik, samodejno odstranjevanje preluknjanih strani in ločevanje serije preko črtne ali bar kode in opcijsko matrične kode, kar uporabnikovo posredovanje zmanjša na minimum.Nov dokumentni skener Fujitsu fi-7030

Oprema vredna zaupanja

Namenjen je profesionalnim uporabnikom, ki potrebujejo visoko zanesljivo rešitev z zmogljivostjo »real-world«. S kompaktnim dizajnom Fujitsu fi-7030 zajame 27 listov papirja na minuto (54, A4 strani, obojestransko, pokončno, barvno, 300 dpi). To pomeni da je njegova zmogljivost, kar za 35% boljša od zmogljivosti njegovega predhodnika.

Prilagodljiv skener se odlikuje v skeniranju različnih dokumentov v eni seriji, vključno z reliefnimi plastičnimi karticami. Iz stanja pripravljenosti na delovanje preide skoraj v trenutku, varčevanje z energijo pa ne povzroča čakalne dobe. Zanesljiv mehanizem za dovajanje dokumentov vključuje ultrazvočne senzorje in na novo oblikovan mehanizem za obračalno-zaščitni mehanizem , ki varuje tudi najbolj občutljive dokumente. Medtem ko zavorni valj loči vsak dokument posebej, da ne pride do zastoja papirja. Zelo vzdržljiv potrošni material zdrži do 200.000 dokumentov.

»Funkcionalnost in tehnične karakteristike tega novega skenerja dokazujejo da smo resni pri srečanju naših strank z njihovo potrebo zajema dokumentov.« pravi Mike Nelson, podpredsednik pri Fujitsu hčerinske družbe PFU (EMEA) Ltd. » Lepota v tej novi različici programske opreme in izboljšani strojni opremi je ta, da uporabnik lahko uravnava skoraj vsako zahtevo po obsegu ali hitrosti in nikoli ne rabi zapustiti vodilne platforme PaperStream.«