Ta izjemen in zmogljiv pihalnik je eden od najboljših električnih pihalnikov podjetja MetroVac. Tehta le 1,5 kg in je visok zgolj 28 cm, je kot palica dinamita v svetu električnih pihalnikov. Električne pihalnike se uporablja predvsem za odstranjevanje prahu iz računalnikov, tipkovnic in druge računalniške opreme.

MetroVac ED500 DataVacRačunalniki in tipkovnice

Vsak izmed nas ima računalnik in vsi vemo, kako le-ta postane s časom izjemno prašen. Ta “mali čudež” se s tem z lahkoto spopade … in to na VELIK način. Prvo kar boste opazili ob uporabi tega pihalnika je, koliko prahu pride iz vaše računalniške opreme!

Dokler ne uporabite nekaj tako učinkovitega, si sploh ne morete predstavljati, koliko prahu se zadržuje v računalniški opremi. Opazite, da iz opreme spravite kar 10-krat več prahu in prašnih delcev kot z običajnim stisnjenim zrakom. Sedaj lahko govorite o TEMELJITEM ČIŠČENJU!MetroVac ED500 DataVac

Pred čiščenjem računalnik odnesite na prosto oziroma ga umaknite od vaše postelje, zaves, glavnika, zobne krtačke, sendviča in vsega drugega, kar ne želite zaprašiti, saj ta izjemen pihalnik odpihne vse!

Nenavadno je, da na etiketi pihalnika piše DATAVAC, kar bi lahko ljudi napeljalo, da pomislijo, da gre za sesalnik, kar ni res. Pihalnik nima nikakršnih zmogljivosti sesalnika. Je pihalnik … in to izjemno učinkovit! Morda bi morali pri podjetju MetroVac premisliti o spremembi naziva, da bi se izognili razočaranju in jezi morebitnih kupcev, ki se ne bi natančno pozanimali o izdelku, in bi ugotovili, da gre za pihalnik in ne za sesalec šele, ko bi ga prinesli domov.

Naziv pa je tudi edina pomanjkljivost pihalnika Metro ED500 DataVac, ki vas bo nedvomno navdušil. Moč zraka je tako neverjetna, da doseže tudi najmanjše reže in odprtine, ki bi jih nemalokrat ob čiščenju spregledali. Ko enkrat poizkusite ta pihalnik in vidite, da izgleda vaš računalnik po čiščenju kot nov, pihalnika nikoli več ne boste zamenjali za stisnjen zrak ali karkoli drugega!

Preverite spodnji video osebne kritike!

Pisarniška oprema in tiskalnikiMetroVac ED500 DataVac

Pihalnik bo navdušil tudi vsakogar, ki mora čistiti pisarniško opremo in tiskalnike. V pisarnah se v izredno kratkem času zamenja številne pločevinke stisnjenega zraka, zato pihalnik DataVAC ED500 predstavlja cenovno učinkovitejšo rešitev za pisarne. Stroške nakupa si lahko povrnete že v roku 3-4 mesecev uporabe. Med daljšo uporabo se sicer motor pihalnika opazno segreje, zato se marsikdo odloči, da ga pusti krajši čas počivati, da se ponovno ohladi, vendar 5-letno jamstvo na motor pomiri vse morebitne skrbi.

Industrijska oprema

DataVac ED500 je idealna rešitev tudi za tiste, ki morajo vzdrževati čistočo težke industrijske opreme. Motor je dovolj močen, da z lahkoto poskrbi tudi za veliko opremo kot so klimatske naprave, ogrevalni enote, računalniške omare in drugo. Prepričajte se s spodnjim video posnetkom!

Značilnosti

  • Izjemno zmogljiv 500 vatni motor z 0,75 konjske moči.
  • Enostavno je kos majhnim elektronskim napravam in velikim industrijskim enotam.
  • Robustno, popolnoma jekleno ohišje.
  • Brez truda doseže ozke in majhne reže in razpoke ter široka področja.
  • Glede na številne uporabnike zdrži v povprečju vsaj 3-4 leta (kar je brez dvoma cenovno učinkovita rešitev glede na stroške, ki bi jih imeli ob nakupu stisnjenega zraka v tem obdobju).
  • Natančno ujemajoči se dodatki preprečujejo prepuščanje zraka.
  • Je hkrati zelo lahek in zelo zmogljiv.
  • Izjemna rešitev tudi za sušenje mokre ali vlažne opreme.
  • Vključuje ozek nastavke, cev, ki deluje kot koncentrator zraka, širok nastavek ter majhne nastavke za natančno mikro čiščenje.

 

 

Če povzamemo…

Za vse tiste, ki ste naveličani zapravljanje denarja za vedno nove pločevinke stisnjenega zraka, je pihalnik DataVac ED500P idealna rešitev! Kos je tako majhnim in natančnim elektronskim napravam kot tudi večjim industijskim napravam, saj ponuja popoln nabor nastavkov ter kompaktno in učinkovito obliko. Ta izjemen pihalnik izredno priporočamo!