V preteklih dneh je bil predstavljen najnovejši produkt dolgoletno uspešnega podjetja Gstarsoft. Produkt GstarCAD Mechanical 2015 je profesionalna CAD programska oprema, namenjena natančnejšemu in hitrejšemu izrisovanju in načrtovanju v mehaniki. Namen programske opreme je povečanje učinkovitosti oblikovalskega dela in omogočanje realizacije še tako zahtevnih zamisli in idej.

Programska oprema GstarCAD Mechanical 2015:
– je popolnoma kompatibilna z AutoCAD Mechanical,
– vsebuje več kot 11 vrst simbolov kot na primer teksture površin, naklone in upade, simbole varjenja, simbole robov itd,
– je združljiva s formatom .dwg,
– knjižico mehanskih delov nenehno samodejno posodablja (BOM),
– za kar 90% pospeši proces projektnih in inženirskih nalog.

Nov paket GstarCAD Mechanical 2015

Programska oprema vsebuje več kot 11 vrst simbolov

Programska oprema GstarCAD Mechanical 2015 zagotavlja številna precizna orodja za oblikovanje, ki olajšajo in pospešijo delo. GstarCAD Mechanical 2015 predstavlja številne novosti in vključuje obilico novih, natančnih orodij za lažje in natančnejše oblikovanje kot njegov predhodnik GstarCAD 2015, hkrati pa ohranja vmesnik in funkcionalnost programske opreme GstarCAD 2015.

GstarCAD Mechanical 2015 vključuje pametna orodja za natančno in preprosto izrisovanje (središčnice, konstrukcijske linije,…). Vsebuje najnovejšo zbirko standardnih delov, simbolov in orodij, ki so v skladu z različnimi standardi posameznih držav, vključno z ANSI/BSI/CSN/DIN/GB/GOST/ISO/JIS. Standardi so prilagodljivi in izrazito povečajo učinkovitost oblikovalskega dela.

Nov paket GstarCAD Mechanical 2015

Standardi

Uporabniku omogoča, da dostopa do že opravljenih postopkov in da že določene lastnosti lahko ponovno uporabi. Podpira pridobivanje BOM podatkov iz DWG datotek in s tem omogoča učinkovitejšo ponovno uporabo in bolj natančno izmenjevanje podatkov. Poleg tega pa se seznam z mehanskimi deli samodejno posodablja, ko zazna, da so se posamezni deli spremenili.

Nov paket GstarCAD Mechanical 2015

Pridobivanje BOM podatkov iz DWG datotek

Vzemite si tri minutke časa in si oglejte kako poteka načrtovanje s programsko opremo GstarCAD Mechanical 2015: https://www.youtube.com/watch?v=jdfiPM71VCM

Sami lahko namestite in preizkusite poskusno verzijo. Za več informacij nam lahko pišete na info@e-disti.com ali nas pokličete na 031 378 849.

Pretekle različice programske opreme GstarCAD si lahko ogledate na www.gstarcad.si.

Za več informacij nas kontaktirajte ali se obrnite na spletno stran www.gstarcad.si