Potem je DWG Fast View for Web natančno to, kar iščete! Do njega lahko dostopate nenehno iz kateregakoli računalnika, ki ima povezavo s spletom. Idealen je za uporabnike, ki želijo dostopati ali si ogledati datoteke .dwg/.dxf  pravočasno in na daljavo.

Če želite preizkusiti DWG Fast View for Web funkcije, so na začetni strani na voljo vzorčne risbe v formatu .dwg/.dxf . Lahko pa kliknete na možnost »Open Drawing«, da odprete novo lokalno risbo. V operacijskem vmesniku se nahaja orodno polje z možnostmi za gledanje, merjenje in urejanje datoteke. Orodno polje lahko premikate po delovni površini.  DWG FastView for Web podpira datoteke .dwg/.dxf  (ustvarjene v verzijah od R14 do verzije 2015) in izvožene .dwg datoteke v PDF, JPEG ali v nekatere druge oblike. Z orodjem preklapljanja (»Layer/Space«) si lahko ogledate risbo iz različnih zornih kotov.

Hiter ogled & delitev CAD risb z aplikacijo DWG FastView for Web
Še več možnosti pa imate z registracijo: zavihek »My Drawings« omogoča predogled in shranjevanje risb za 7 dni. V tem obdobju lahko brišete, si prenesete, izmenjujete ali prenehate deliti datoteke. DWG FastView for Web zagotavlja varno izmenjavo risb s kodami ali gesli.

Želite preizkusiti DWG FastView for Web? Tu je spletna povezava.

Za več informacij nas kontaktirajte ali se obrnite na spletno stran www.gstarcad.si