Novi Kodak: serija i2900 in i3000

KODAK i2900 skener – univerzalen barvni dvostranski DIN-A4 oddelčni skener z integriranim ploskovnim skenerjem ter najmanjšim obsegom na delavni površini na trgu. Je visoko zmogljiva naprava s hitrostjo skeniranja do 60 strani na minutu pri ločljivosti 300 dpi. Kodak i2900 bo dodan k prenovljeni seriji i2000 skenerjev.

Novi Kodak: serija i2900 in i3000

KODAK i3200 in Kodak i3400 skenerja – barvna, dvostranska, DIN-A3 nizko produkcijska skenerja, ki sta kos vsem “papirnim izzivom”. Z obogatenimi lastnosti skeniranja in zaščito pred poškodbami papirja ter hitrostjo skeniranja 50 in 80 strani na minuto. Omenjeni skenerji omogočajo izredno učinkovitost ob najvišji kvaliteti skeniranih slik.

Vsi trije skenerji imajo že v osnovni 3 letno tovarniško garancijo.

Impresivne nove funkcionalnosti:

SmartTouch – Skenerji imajo nameščen LCD grafičen prikazovalnik in animacijske ikone za lažje prepoznavanja stanja ter spremembo nastavitev dela s skenerjem.

Intelligent Document Protection – je povsem nova funkcionalnost, ki preprečuje poškodbe številnim dokumentom. Ko se na primer papirji med seboj držijo ali kadar so med seboj speti s sponkami.

Perfect Page Image Processing – V skenerje je vgrajena nova tehnologija 600dpi kamer z dvojno LED osvetlitvijo za doseganje najboljših rezultatov brez, da bi ponovno skenirali dokumente slabše kakovosti. LED osvetlitev se še posebej dobro izkaže pri prepognjenih ali zmečkanih dokumentih.

250 Page Input Tray – Zmogljivo dvigalo za dokumente ima kapaciteto do 250 dokumentov, kar dodatno poveča produktivnost in s tem učinkovitost pri skeniranju.

Rear exit – Za izredno debele dokumente se na zadnji strani nahaja odprtina preko katere lahko z lahkoto skeniramo debele dokumente ali kar cele kuverte.

Imprinter Option – Opcijsko lahko na zadnji strani vgradimo imprinter za opcijsko označevanje dokumenov po skeniranju.

Microsoft SharePoint – s skenerji in priloženo programsko opremo lahko skenirate direktno v Microsoft SharePoint ali kakšen drug CRM, ERP ali DMS.

2020-08-06T09:34:50+02:00

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top