GstarCAD 8 je najnovejša različica programske opreme GstarCAD, podjetjaGstarsoft. Izboljšana tehnologija, zmogljivejše jedro in boljša stabilnost datotek, je nekaj najopaznejših izboljšav programske opreme GstarCAD.

Prejšnje različice programa GstarCAD so bile omejene z osnovno arhitekturo programske opreme, zato so občasno pojavljale ovire v delovanju in stabilnosti programa. Po treh letih raziskav in razvoj, so programerji podjetja Gstarsoft na podlagi kritik in izkušenj uporabnikov popravili programsko kodo in ustvarili novo različico GstarCAD 8. ~ Podpredsednik Gstarsoft, Liang Jiang

Zmogljivejše jedro: inovativna tehnologija, ki pospeši delovni proces

Hitrejša CAD tehnologija je dopolnjena z zmogljivejšim  jedrom in na novo zasnovano programsko opremo. Vključuje tehnologije Smart Graphic Partition, Categorized Memory Storage Management in Self-adaptive data model, ki omogočajo boljši grafični prikaz, ki potrebuje manjši delovni spomin. Izboljšana sta hitrost in proces delovanja CAD skic, LISP pa je od 5- do 10-krat hitrejši; hitrost grafičnega prikaza pride do izraza predvsem pri kompleksnih operacijah. Po besedah Liang Jianga je nova CAD tehnologija trenutno najhitrejša na svetu.

Varnost in stabilnost datotek

Nov, neodvisni funkcionalni modul omogoča, da so napake odkrite enostavno in odpravljene brez vpliva na ostale procese/module. Tehnologija omogoča, da se izognemo funkcijski blokadi in večjim napakam sistema (sesutju datoteke). CAD slike se sproti shranjujejo avtomatično.

API kompatibilnost

GstarCAD 8 zagotavlja dostopnost in uporabnost: brezhibno kompatibilnost DWG datotek in API. Vsebuje funkcije prejšnjih različic in uporabniški vmesnik Ribbon, ki zagotavlja kompatibilnost med GstarCAD platoformo in novimi različicami programa. Za pretvorbe ARX so bili dodani številni GRX parametri. Vtičniki LSP/FAS/VLX so direktno vodeni na GstarCAD 8.

GstarCAD 8 je kompatibilen tudi z GstarCAD MC in GstarCAD WEB, kombinacija, ki omogoča oblikovanje CAD rešitve za prihodnost. GstarCAD WEB bo aplikacija, ki omogoča uporabo DWG datotek preko brskalnika, brez posredne uporabe CADprogramske opreme. Vključena bo v Gstar Documentation System, ki bo postal CAD koordiniram sistem na osnovi shranjevanja v oblaku in mobilnega interneta.

Liang Haixia še pravi, da je GstarCAD 8 velik premik v razvoju GstarCAD. GstarCAD 8 se smatra kot odskočna deska za preboj na svetovnem trgu, kot podpora za proizvodno in konstrukcijsko industrijo.

Preberite več: