Dinamika trga

Stopnja sprememb se pospešuje v dobesedno vseh industrijah, tako kot tudi prihodnost dokumentnega skeniranja. Na ta način se vodje IT in poslovnih operaterjev nenehno prilagajajo in nenehno prilagajajo delovne procese, da bi zadostili spreminjajočim se zahtevam. Ker iščejo rešitve, ki omogočajo avtomatizacijo in optimizacijo poslovnih procesov, vedno obstaja tveganje izbire napačne tehnologije, ki bi omejila njihove prihodnje zmogljivosti.

Nove tehnologije, kot so inteligentno delovanje in ​​avtomatizacija robotskih procesov, skupaj s prehodom z gostih aplikacij na tanke odjemalce in vse večjo uporabo poslovnih aplikacij v oblaku, predstavljajo pomembne priložnosti za napredovanje pobud za digitalno preoblikovanje. Obenem pa lahko postanejo nedavne naložbe v tehnologijo zastarele, če ne podpirajo teh tehnologij.

Spreminjajo se ne samo tehnologije, ki omogočajo produktivnost, temveč se spreminja tudi uporaba teh tehnologij. Prekinil je tradicionalni tehnološki sklad, sestavljen iz naprav in slojev programske opreme; delovne funkcije se lahko opravljajo kjerkoli. Spreminjanje poslovnih zahtev skupaj s hitrim tehnološkim napredkom ustvarja nove priložnosti za rešitve prihodnosti dokumentnega skeniranja, ki ponujajo večjo prilagodljivost.

VoC je opredelil zahteve za rešitve zajemanja

Fleksibilnost in prilagodljivost sta bistvena tako za poslovne vodje kot tudi za nosilce odločanja v IT. Vodje podjetij iščejo rešitev, ki se lahko hitro prilagodi spreminjajočim se zahtevam brez tveganja, da bi vplivala na procese, s katerimi se sooča stranka. Vdelava delovnih tokov zajemanja neposredno v poslovne procese prihrani čas delavcev znanja in jim omogoča, da se osredotočijo na zahtevo stranke, na kateri delajo. To ustvarja pomembne prednosti z vidika operativnih stroškov in upravičuje naložbe v orodja, ki pospešujejo digitalno preoblikovanje.

Pri vodstvenih skupinah za informacijsko tehnologijo ima povezljivost daljnosežne učinke. Začne se z enostavno integracijo v poslovno programsko opremo in zmožnostjo konfiguriranja aplikacije, ki temelji na poslovnih zahtevah. Zmanjšana kompleksnost omrežne konfiguracije je mogoče izmeriti v dneh, ko so shranjeni IT-viri, ki se pomnožijo na namestitev in posodobitev.

Možnost uvajanja rešitev, ki so usklajene z varnostnimi protokoli poslovnih potekov, je še ena bistvena zahteva za vodje podjetij in tudi za IT-skupine.

Sistem na čip, primeren za prihodnost dokumentnega skeniranja

Prodajalci skenerjev morajo predvideti zahteve kupcev in razviti tehnologijo, ki organizacijam zagotavlja rešitve, ki obravnavajo jutrišnje potrebe. Eden od ključnih primerov je integrirano vezje System on the Chip (»SoC«), ki obravnava funkcije kritične obdelave slik in kombinacijo novih programskih rutin za zagotavljanje fleksibilnih rešitev z povezljivostjo v oblaku, varnostjo in vrhunsko preprosto uporabo.

Za razliko od običajnih ASIC platform, je SoC kompatibilen in zato prilagodljiv za prihodnje zahteve. Vlaganje v to arhitekturo ustvarja sredstvo za prihodnost, ki ostaja prilagodljivo in ponuja prihranke v prihodnjih letih.

Zakaj je pomembna prihodnost dokumentnega skeniranja