Skener KODAK SCANMATE i940 za računalnike MACINTOSH prinesel nagrado – Zmagovalna produktivnost in kvaliteta slike za Apple uporabnike

Za uporabnike Apple Macintosh računalnikov napovedujemo novo zmogljivo rešitev za upravljanje dokumentov, ki omogoča preprosto organiziranje, vodenje in izmenjavo digitalnih datotek in skeniranih dokumentov. Skener Kodak Scanmate i940 nudi računalnikom Macintosh precizno zajemanje za večjo natančnost slike, robustno ravnanje s papirjem za večjo učinkovitost procesa in paket programskih aplikacij, ki omogočajo večjo produktivnost uporabnika.

»Nagrajen ScanMate i940 je dokazal, da lahko premika meje zmogljivosti prenosnih skenerjev,« je dejal Hauke Fast, marketinški produktni manager za Kodak. »Kodak-ove napredne zmogljivosti skeniranja so pomagale uporabnikom Applovih izdelkov izboljšati upravljanje z dokumenti za osebne in poslovne namene,« je dodal Fast.

Kodak je sodeloval z NewSoft in strokovno vključil Kodak-ovo tehnologijo  Perfect Page in programsko opremo NewSoft Presto! PageManager v ScanMate i940 za MAC. Ta kombinacija se je odrazila v visoko kakovostnih slikah, ki jih uporabniki lahko enostavno in hitro locirajo, do njih dostopajo, jih urejajo, zabeležijo zaznamek, organizirajo in delijo z programskim vmesnikom, enostavnim za uporabo. Zagotavlja tudi optično prepoznavanje znakov (OCR) in vse-v-enem PageViewer. Še ena funkcija uporabe, ki prihrani čas, je tako imenovana paleta dokumenta, ki omogoča uporabniku, da hitro pretvori datoteke v primerne za iskanje PDF, da pošlje dokument v elektronskem sporočilu ali da ga pošlje v tiskanje.

Integracija omogoča produktivno funkcionalnost Kodaka, vključno s sočasnim oblikovanjem barvne in črno-bele različice dokumenta v dupleksu. Druge napredne slikovne funkcije pomagajo popraviti in izboljšati kakovost dokumentov, npr. avto-obrezovanje, vrtenje slike, popravek zamika slike in samodejna prilagoditev svetlosti in kontrasta. Skupna uporaba skeniranih dokumentov s ScanMate i940 je za MAC zelo enostavna s povezljivostjo preko programske opreme PageManager 9 do omrežnih map in spletnih urejevalnikov datotek Google Docs in Evernote.

Uporabnikova produktivnost je maksimalna zaradi prilagodljivih gumbov za skeniranje v aplikaciji PageManager, ki zagotavlja bližnjice do priljubljenih datotek in funkcij.

ScanMate i940 za MAC vključuje tudi programsko opremo NewSoft Presto! Bizcard Xpress za upravljanje kontaktnih informacij iz skeniranih vizitk.

Priporočena dnevna količina ScanMate i940 za MAC je do 500 strani na dan in hkrati lahko v avtomatskem podajalniku dokumentov (ADF) drži do 20 dokumentov. Skener, ko je priključen na AC napajanje, zajema slike iz dokumentov s hitrostjo 20 strani na minuto (ppm) ali 40 slik na minuto (ipm) pri dvostranskem skeniranju pri 200 dpi v črno-beli ali sivi barvi in do 15 ppm ali 30 ipm pri 200 dpi v barvah. Možnost USB napajanja omogoča skeniranje s hitrostjo 8 ppm pri 200 dpi. Avtomatski podajalnik dokumentov lahko sprejme tudi različne majhne dokumente od formata A4 do vizitke, tudi identifikacijske kartice, zavarovalne kartice in trde reliefne kartice.