Vodilni ponudnik 2D in 3D CAD programske opreme GstarCAD je objavil, da je bil novo razvit GstarCAD2012 deležen številnih pohval med uporabniki ravno zaradi svojih močnih funkcij in odlične zmogljivosti, ki uporabnikom med drugimi prihrani veliko stroškov.

Nedvomno kadarkoli se pojavi nov produkt, so uporabniki na začetku radovedni, a imajo veliko pomislekov. Vendar, pred kratkim objavljen moderni GstarCAD2012 s svojimi enkratnimi lastnosti kot tudi s svojo ugodno ceno, je dokazal uporabnikom po vsem svetu, da je visoko kvaliteten in je požel velik uspeh.

GstarCAD2012 je pravzaprav opravil test pri uporabnikih in dosegel dober ugled. »Nove funkcije GstarCAD2012 so neverjerno močne tako kot so tudi prikazane na video posnetkih« pravi uporabnik Dave iz Amerike. Ko so ga vprašali, kje je dobil informacije oGstarCAD2012, se je nasmehnil in rekel:«Moj prijatelj mi povedal. Tudi sam bom predstavil to pametno napravo svojim prijateljem!« Veliko zanimanje uporabnikov za GstarCAD2012 lahko opazimo tudi pri povečanemu snemanju s spletne strani in številu video ogledov.

Še več, GstarCAD2012 spreminja uporabnikovo zaznavanje po modelu v njihovo korist. Uporabniki iz različnih področij kot je arhitektura, strojništvo, proizvodnja in geodezija imajo dobro mnenje o GstarCAD2012 in priznavajo, da je GstarCAD2012 dovolj močan, da izpolni njihove zahteve po novem modelu.»Preden sem uporabil GstarCAD2012 si nikoli nisem mislilm, da bi lahko bil takšen model narejen tako preprosto. Daje mi navdih za ustvarjanje!« pravi uporabnik iz Italije.