Neverjetno hitro ustvarjanje električnih shem in specifikacij z MeteorCalc SL!

Z veseljem vam sporočamo, da je na trg prišla še ena aplikacija, ki dela za GstarCAD, ki prinaša novo rešitev za naše stranke. MeteorCalc SL za je močna aplikacija za projektiranje električnega dela instalacij cestne razsvetljave. Programska oprema popolnoma avtomatizira vse elektrotehnične izračune, izračun specifikacij in risanje električnih shem. MeteorCalc SL deluje v vseh različicah GstarCAD 2015-2018 (razen GstarCAD Light). Gre za najboljše orodje, kar si ga lahko zamislijo elektrotehniki pri svojem delu načrtovanja razsvetljav.

Prihranite čas:  MeteorCalc SL vam bo pomagal narediti večji del oblikovanja omrežij cestne razsvetljave na želeni CAD platformi. Vsi električni izračuni, risanje sheme in izračuni specifikacij so zdaj avtomatizirani!

Podatkovne knjižnice: Vgrajena je podatkovna zbirka kablov, ki se uporabljajo v omrežjih cestne razsvetljave. Podatkovne knjižnice za svetilke, stebre ulic in temelje ustvarijo uporabniki in so namenjene za večkratno uporabo v vaših projektih. Zraven spada tudi skupna podpora LED svetilk.

Električni izračuni: MeteorCalc SL podpira napetostne sisteme 230 / 400V (TN) 50 Hz v omrežjih cestne razsvetljave in metrični sistem enot v dwg-datotekah. Izračuni tokov kratkega stika se izvajajo v skladu s standardom IEC 60909.

Popolna preverljivost: Program ima postopek izračuna, ki je odprt za spremljanje. Na zahtevo uporabnika je mogoče temeljito preveriti vsak korak vseh električnih izračunih.

Oglejte si par posnetkov zaslona nove programske opreme:

Za več informacij nas kontaktirajte ali se obrnite na spletno stran www.gstarcad.si