Podjetje e-DISTI d.o.o. je podpisalo partnersko pogodbo s podjetjem MetroVAC za prodajo profesionalnih sesalcev.

Podjetje e-DISTI d.o.o. je podpisalo pogodbo o partnerstvu s podjetjem MetroVAC, ki je vodilni svetovni ponudnik rešitev za brezkompresorske sesalce oz. pihalnike zraka. e-DISTI je s podpisom partnerske pogodbe MetroVAC postal pooblaščeni partner in ponudnik rešitev za področje Europske Unije in Adriatik regije. Prodajni program obsega vse MetroVAC produktne skupine za čiščenje avtomobilov, motornih koles, računalniške in precizne opreme, tiskalnikov, skenerjev kot tudi za nego in sušenje malih in velikih živali kot so mačke, psi, konji, …

Profesionalen sesalec in pihalnik zraka DataVac Electric Duster je najpogosteje prodajan produkt podjetja MetroVac. Velja za okolju prijazno in varno alternativo podobnim, potencialno nevarnim pihalnikom zraka, ki lahko puščajo potisni plin.

Podjetje e-DISTI d.o.o. je podpisalo partnersko pogodbo s podjetjem MetroVAC za prodajo profesionalnih sesalcev

DataVac Electric Duster je zagotovo za okolje prijaznejša izbira, kot pihalniki zraka v pločevinkah, ki sicer cenejši in popularnejši. ED-500 je popolnoma varen pri uporabi, saj pušča čist, filtriran zrak in je primeren za čiščenje računalniške in elektronske opreme, tiskalnikov, kopirnih strojev, digitalnih kamer …  Brez kondenzacije ali vsebujočih potisnih plinov

DataVac® ESD sistem za vzdrževanje je ustvarjen v skladu z določbami vlade glede okoljske problematike. Vsebuje HEPA filter, ki je 99,97 % efektiven pri čiščenju delcev prahu do velikosti 0,3 mikrona. DataVac® ESD poskrbi, da je vaša računalniška in elektronska oprema čista in tako deluje brezhibno. V primerjavi z ostalimi pihalniki, delcev prahu in alergenov ne odstrani nazaj v zrak, ampak jih s pomočjo filtra HEPA ujame v dobro zatesnjeno filtrirno vrečko.

Podjetje e-DISTI d.o.o. je podpisalo partnersko pogodbo s podjetjem MetroVAC za prodajo profesionalnih sesalcev

Statična elektrika je številka ena med nevšečnostmi, ki škodujejo elektronski opremi. DataVac ESD s posebnim nastavkom na prijemu omogoča, da uporabnik ne ustvarja statične elektrike.

Sesalniku je priložen popolni set s čistilnimi pripomočki proti statiki, vključno z raztegljivo cevjo, ozkim nastavkom, krtačo za prah in 5 dodatnih troslojnih 0,3 mikronskih vrečk. Poleg tega vam priložimo še kompaktno torbo z naramnim trakom za enostavnejše in lažje prenašanje.

Več informacij o izdelkih si lahko ogledate na www.metrovaceurope.eu ali nas kontaktirajte oz. 031 378 849.